Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
INTO Oregon State University

INTO Oregon State University

INTO Oregon State University

Invoering

Over Oregon State University

Met meer dan 100 niet-gegradueerde, afgestudeerde en professionele studieprogramma's kunnen studenten hun passies nastreven en een diploma behalen van een nationaal gerespecteerde instelling in het hart van Oregon. Aan de Oregon State University studeer je in het centrum van de #1 Best Student City in de Verenigde Staten (US World & News Report). Of je nu rechten, bedrijfskunde, wetenschap of een andere ambitie studeert, je werkt met echte bedrijven, hebt interactie met marktleiders en krijgt de kans om te netwerken met een verscheidenheid aan studenten en medewerkers van over de hele wereld.

Kwaliteitsonderwijs in het centrum van Oregon

Met een reputatie voor academische excellentie en een cultuur die geworteld is in de geschiedenis, is Oregon State University (OSU) een opwindende plek om je academische thuis te noemen. Bij OSU zijn er geen grenzen. Elk programma bij OSU is ontworpen om ervoor te zorgen dat studenten het allerbeste onderwijs krijgen om hen te helpen hun carrière en professionele doelen te bereiken. Met een focus op ervaringsleren, moedigt onze faculteit van OSU studenten aan om te leren door te doen. Onze faculteit, ondergedompeld in hun vakgebied, is goed verbonden met kansen in de stad. U kunt zelfs lezingen verwachten van leiders in uw branche. Met kleine klassen, profiteer je van één-op-één mentoring, zodat je kunt uitblinken in je studie en daarbuiten.

Vanwege de locatie van OSU hebben studenten ook toegang tot een overvloed aan ervaringskansen, stages en vrijwilligersprogramma's. Binnen een jaar na het behalen van hun diploma van College of Arts & Sciences en/of Sawyer Business School heeft 95% van de studenten en 97% van de afgestudeerden een baan.

Een uitstekende universiteit om naar huis te bellen

In de klas profiteren studenten van een 13:1 verhouding student-faculteit en een gemiddelde klasgrootte van 22 personen. Rond de campus kunnen studenten betrokken raken bij de meer dan 80 beschikbare clubs en organisaties of deelnemen aan de schoolgeest door universitaire sportevenementen bij te wonen. Buiten het klaslokaal zijn de studenten van OSU ook toegewijd aan het dienen van hun gemeenschap en hebben ze het afgelopen jaar meer dan 30.000 uur gemeenschapsdienst gedaan. Als afgestudeerde van een OSU sluit je je aan bij een netwerk van alumni die in 137 landen wonen en werken.

Meer over het INTO Oregon University Center

Bij INTO Oregon staan ons toegewijde centrum en onze medewerkers klaar om je te helpen met al je vragen en je te voorzien van alle ondersteuning die je nodig hebt. Als INTO-student heb je ook toegang tot een schat aan bronnen, ultramoderne technologieklaslokalen en educatieve diensten.

Ons INTO-centrum bevindt zich in de hoofdbibliotheek van Oregon, centraal in je lessen, en dient als een hub voor alle bronnen die je nodig hebt. Moeite met een huiswerkopdracht? Kom naar het centrum voor bijles. Ondersteuning nodig bij het kiezen van lessen volgend semester? Onze studieadviseurs kunnen daarbij helpen. Internationale studenten zoals jij ontmoeten? Hang hier met vrienden rond.

Wees er middenin

Het INTO Oregon Center bevindt zich in de hoofdbibliotheek van Oregon op Tremont Street 73. Ons centrum ligt gunstig dicht bij de meeste van uw klaslokalen, met bijlesdiensten, adviseurs- en professorkantoren, een eetzaal en meer, allemaal in hetzelfde gebouw in het centrum van Oregon. Als je naar buiten stapt, zul je merken dat je in de buurt bent van alle stadsvoorzieningen, extra klaslokalen, recreatieve voorzieningen, residenties en restaurants.

Statistieken

 • Internationale studenten:

  11%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  18 naar 1

Campusfuncties

Leerfaciliteiten

Als student van INTO Oregon heb je toegang tot alle studentendiensten en -faciliteiten die ons centrum en de universiteit te bieden hebben. Docenten en beheerders kennen studenten bij naam en nemen de tijd om u te helpen bij het stellen en bereiken van uw academische en carrièredoelen.

We zijn hier om u te ondersteunen

Oregon University zet zich in voor het creëren van een veilige omgeving die leren en inclusieve gemeenschappen bevordert. Bij INTO zijn we erop gericht je zo snel mogelijk te helpen wennen aan je nieuwe leven, en ons personeel en onze faculteit staan altijd klaar om je te ondersteunen. Je kunt academische begeleiding, bijlessessies, taalondersteuning, visum- en immigratietips en nog veel meer verwachten. Wat uw vragen ook zijn, binnen en buiten het klaslokaal, wij zijn er om u te helpen.

Informatiecentrum voor leren

Oregon heeft de middelen om u te helpen slagen, zowel academisch als op persoonlijk niveau. Als je studiemateriaal, een computer, dvd's, boeken of bijles voor huiswerk en projecten nodig hebt, kunnen we je voorzien van de middelen en antwoorden die je nodig hebt. Studenten hebben ook toegang tot computerlokalen met tal van technologische middelen om hun academische ervaring op de campus te verbeteren, evenals middelen zoals gezondheid en welzijn, financiële hulp en facturering, academische ondersteuning, campusleven en betrokkenheid, en meer.

Klaslokalen

Ons centrum is ingericht met multimediamogelijkheden, draadloos internet en een ruime studielounge. Het is een geweldige plek om andere studenten te ontmoeten, studiegroepen te vormen en rond te hangen met vrienden.

Voedsel

De eetgelegenheden van Oregon omvatten vijf faciliteiten op de campus die een verscheidenheid aan voedselselecties bieden, waaronder in verschillende residentiehallen van Oregon. Heb koffie nodig? Starbucks wordt direct op de campus verkocht. Als je in de stemming bent voor iets speciaals buiten de campus, kun je naar buiten gaan en naar een van Oregon's vele heerlijke cafés en restaurants met verschillende keukens en culturen gaan. Midden in het centrum is er voor elk wat wils!

  Locaties

  • Corvallis

   Southwest Western Boulevard,1701, 97331, Corvallis

   Vragen