Keystone logo
International University of Struga Meester in marketing en financieel management
International University of Struga

Meester in marketing en financieel management

0 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* per semester

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Master in Marketing en Financieel Management

Enthousiasme en de wens om bij te dragen aan de ontwikkeling van het hoger onderwijs waren de enige motief dat we leiden naar de juiste vorming van Euro College - Struga. De eerste stappen begon met de academische oprechtheid, de manier waarop we kozen is moeilijker, maar we zijn van plan om meer te dringen en het opbouwen van een instelling voor hoger onderwijs, die zou in stap met de wereld, een instelling die zal zorgen voor het leren met zo'n kwaliteitskader en zal input bij de ontwikkeling van de arbeid-onderzoek onderwijs.

Gemotiveerd door de steun van vele buitenlandse instellingen en het land, blijft veiliger stappen zonder onderscheid te maken door alle moeilijkheden, want we hebben een duidelijke visie en missie. De steun van de Britse University, "Kensington College of Business," door de beroemde New rang groep, wordt het onderzoekscentrum European Business Competence License (EBCL), British Business Group, wiens taak het begrijpen van de specifieke industriële normen. We hadden ook grote betekenis ter ondersteuning van de "American Heritage University" en College of London - "London City College".

We zouden graag grote dank aan alle ambassadeurs, prominente gezichten en instellingen die onze campus bezocht en ons gesteund in ons werk uit te drukken.

In het studiejaar 2007/2008 jaar zijn we begonnen als Euro College met drie faculteiten, en in 2008 door het ministerie van Onderwijs en Wetenschap in de Republiek Macedonië won accreditatie voor twee nieuwe instituten, het Instituut voor Politiek en Europese Studies, International Institute for Economic Development en Ecological management, dat de reden voor de wijziging van de naam in de "International University of Struga was.

Inrichting

 • 20 Lecture kamers (elk een, 25 studenten de capaciteit volledig uitgeruste OHP, tv-schermen.)
 • 3 Computer Laboratories (ieder 20 computers van de nieuwste technologie volledig netwerk en toegang tot het internet.)
 • 1 Computer Laboratory grafisch ontwerp
 • 60 Internet computer stations.
 • Bibliotheek (50 studenten plaatsen capaciteit)
 • Studenten kamer handleiding kamer
 • Vergaderruimte
 • 2 Amphiteaters (kleine en grote)
 • Refter-Cafetaria
 • docenten Kantoren
 • Executive conferentiezaal
 • Administratiekantoren
 • Secretaris en griffier Office
 • Career office

Accomodation

Studenten die zich inschrijven en studeren aan de International University of Struga zijn ondergebracht bij Hotel 'ArtHouse' (Art Caffe), Hotel 'Belgrado', Hotel 'ART' en enkele anderen die zich in het centrum van Struga.

Dus, is accommodatie in deze hotels (accommodatie en verblijf tijdens de studie) volledig gedekt door de jaarlijkse betaling van de International University of Struga voor haar studenten.

Hotels bevinden zich in die gebieden van de stad waar studenten kansen en gunstige voorwaarden aan andere basisbehoeften en belangen, zoals voldoen: cafés, restaurants, winkels, enz.

locaties

Preshevo

IUS - Branch in Preshevo begonnen met het studiejaar 2010/2011 jaar, in oktober 11. Studenten in deze universiteit studeren in vier gangen: Faculteit der Economische Wetenschappen, Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Faculteit Politieke Wetenschappen en de Faculteit Informatief Technology - IT. 62 studenten in het eerste studiejaar, 10 van hen in Master studies. Leerproces vindt plaats in drie leslokalen en een IT-Lab. Zij bezit ook een bibliotheek, een amfitheater, student bureau, 'café en professoren' studenten hallen.


Gostivar

De tak van de International University of Struga in Gostivar, in overeenstemming met het curriculum gereguleerd door de BasicStatute, omvat een scala aan activiteiten die gevolg van de voltooiing van de professionele onderwerpen die zich lenen voor elk Faculteit der IUS - Gostivar.

Het is het vermelden waard, dat professionele samenwerkingen gebouwd op majorstructures van deze hoge onderwijsinstelling met de PrimaryCourt, Openbaar Ministerie, de gemeente en een reeks van publieke en private kantoren, bereid een bijdrage te leveren met materiële en intellectuele middelen, dient om Clinical Practice uitvoeren die is noodzakelijk voor elke professionele cursus die plaatsvindt in de desbetreffende faculteiten IUS- Gostivar.

Toelating

De waarde van de participatie voor een semester kost 1200 euro in denar waarde. Deelname is inbegrepen voor alle uitgaven die nodig zijn voor een studiejaar (boeken, installatie, seminars en bezoeken, tests, tussentijdse examens).

Beurs

** 50 beurzen voor de meest vooraanstaande studenten

De primaire doelstelling van de Internationale Universiteit van Struga is om de kwaliteit van het hoger onderwijs in de Republiek Macedonië te verhogen en bij te dragen in de professionele en gekwalificeerde voorbereiding, voor dat doel bieden wij 50 beurzen voor de meest vooraanstaande studenten. Studenten die te bereiken aan de eisen tijdens de studie zal de mogelijkheid hebben om beurzen van 1 500 euro voordeel te hebben.


De aanvragers moeten de volgende voorwaarden vervullen:


Voorwaarden voor de toepassing


• voortdurend uitstekende succes van de afgelopen vier jaar

• Voorbeeldige gedrag

• Diploma's uit nationale, regionale en gemeentelijke wedstrijden


documenten die nodig zijn


• korte biografie

• Motivatiebrief

• Kopie van transcripties

• Kopie van geboorteakte

• Fotokopie van burgerschap


** Andere mogelijkheden:

TOEGANG voor de toekenning van een eenmalige financiering van gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek voor 2011

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen