Keystone logo
International University For Graduate Studies -  IUGS

International University For Graduate Studies - IUGS

International University For Graduate Studies -  IUGS

Invoering

Ontworpen voor professionals met diverse educatieve achtergronden en ervaring, programma's op IUGS worden gestructureerd om de behoeften van gekwalificeerde mensen die hun formele referenties voltooien voldoen.

Door de combinatie van Engels en Amerikaanse graduate onderwijs modellen, het beoefenen van professionals die een aanzienlijke post-baccalaureaat cursussen hebben opgebouwd hebben nu de kans om hun master of doctoraat graden en certificeringen snel verdienen door middel van online of blended trajecten.

Veel studenten hebben hun benodigde cursussen voltooid, maar hebben hun proefschrift of scriptie niet voltooid. Anderen hebben opgebouwd voldoende gediplomeerde kredieten, maar hebben niet de vereiste cursussen genomen om hun diploma te verdienen. Weer anderen hebben de benodigde cursussen gevolgd, maar vond deze cursussen werden niet aanvaard voor de overdracht.

IUGS aanvaardt voor de overdracht van alle relevante post-baccalaureaat cursussen verdiend van een geaccrediteerde instellingen, met inbegrip van goedgekeurde voortgezet onderwijs, vergunningen en certificering cursussen voor of na opname.

Aangezien de meeste kandidaten zijn mid-life professionals, worden zij erkend als collega's en worden gewaardeerd om hun carrière, persoonlijke en schoolse prestaties. De traditionele docent-leerling relatie wordt vervangen door academische en professionele gemeenschap. Een binding onder de kandidaten, evenals tussen de kandidaten en de professoren, wordt ontwikkeld en blijft verder afstuderen.

De UNIVERSITEIT werd opgericht in 1979, is geaccrediteerd en heeft academische en professionele erkenning en goedkeuring verdiend van publieke en private organisaties. Elke docent is een praktiserend professional die ten minste een doctoraat heeft verdiend. Daarom is de academische en praktische kennis geïntegreerd in de IUGS leerervaring.

Verklaring van Geloven

Er bestaat behoefte aan graduate graden die betaalbaar, individueel tempo zijn, beschikken over wetenschappelijke integriteit en laat doctoraal en master kandidaten door te gaan met hun andere verplichtingen te voldoen. Alle relevante post-graduate credits van geaccrediteerde instellingen moeten worden geaccepteerd voor de overdracht. De meeste post-baccalaureaat kredieten die vereist zijn voor het verlenen van vergunningen en de certificering moeten worden geaccepteerd voor de overdracht. Afgestudeerde studenten moeten het recht hebben om post-baccalaureaat cursussen bij verschillende instellingen die hun professionele en persoonlijke doelstellingen te dienen. Afgestudeerde studenten op zoek naar graden moeten worden verplicht om te nemen, of eerder te hebben genomen, de traditionele aantal post-baccalaureaat kredieten die vereist zijn door de grote universiteiten. Afgestudeerde studenten moet individueel worden erkend en gerespecteerd voor hun professionele en academische prestaties. Studenten met professionele volwassenheid en relevante levenservaring zijn de beste kandidaten om graduate studies voort te zetten.

Locaties

  • Portsmouth

    Corner of Rodney & Sandwich Street Portsmouth, Commonwealth of Dominica, W.I., , Portsmouth

    Vragen