Keystone logo
© CU Marketing Department
International School Of Economics

International School Of Economics

International School Of Economics

Invoering

De International School of Economics werd opgericht aan Tbilisi State University in 2006, door middel van een uniek samenwerkingsverband van de Wereldbank, BP, Open Society Institute, De regeringen van Georgië, Duitsland, Zweden en Noorwegen.

ISET biedt tweejarige masteropleiding Economics. Het programma voldoet aan de internationale academische standaarden met Engels taalonderwijs door een bezoek aan en resident internationale Ph.D. faculteit. Van de meer dan 100 afgestudeerden tot op heden, meer dan een derde bezetten analytische functies bij de economische instanties beleid in de drie landen van de zuidelijke Kaukasus. Ongeveer 10% blijven hun opleiding in de meest prestigieuze Ph.D. programma's in Europa en Noord Amerika, zoals Stanford, Chicago en Pennsylvania Universiteiten.

ISET Policy Institute werd opgericht in mei 2011 aan de educatieve opdracht van een aanvulling op ISET. ISET-PI geeft onafhankelijk beleidsonderzoek en opleiding, en reikt uit naar de bredere academische, politiek en het bedrijfsleven in de Zuidelijke Kaukasus. Het is één van de eerste universiteit op basis van denktanks in de regio, ondersteund vanaf het begin door de Open Society Institute van Think Tank Fund. ISET-PI is ook een lid van de Stockholm Instituut voor Transition Economics (SITE) netwerk.

Locaties

  • Tbilisi

    International School Of Economics, 16, Zandukeli St., 0108, Tbilisi

    Opleidingen

    Vragen