Keystone logo
International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

International School of Advanced Learning

Invoering

ONS TEAM

Ons team bestaat uit drie internationale docenten en docenten, verenigd door een gedeelde drive om hoogwaardige ESL-programma's te bieden voor zowel jonge volwassenen als zakelijke professionals in de omgeving van Boston.

Onze alma-maters zijn Brandeis University, Boston University, Wit-Russische State University, Skidmore College en La Sorbonne IV. Tussen ons drieën spreken we een gecombineerde 10 talen, waaronder Slavische, Germaanse en Romaanse talen.

Omdat we zelf immigranten zijn, geloven we dat we op een unieke manier in staat zijn om ESL-studenten te begrijpen en bij te staan ​​als ze de barrières tegenkomen om Engels als volwassenen te leren. Op basis van onze gevarieerde en uitgebreide educatieve training en het versterken van onze ESL ervaring uit eerste hand met immigranten, hebben we een school kunnen creëren die zowel Engels lesgeeft als onze studenten helpt bij het opbouwen van een leven voor zichzelf in Amerika of het vinden van succes als een tweetalige professional in het buitenland.

ONZE FILOSOFIE

We begrijpen hoe moeilijk het is om naar een goedbetaalde en stimulerende baan te zoeken, vooral als uw kennis van het Engels niet zo geavanceerd is als u zou willen. We weten ook hoe frustrerend het kan zijn om praktische en verkoopbare vaardigheden te hebben zonder dat we ze voldoende kunnen uitdrukken.

Onze filosofie is begeleiding.

Door een betrouwbaar kader te bieden door carrière-georiënteerd taalonderwijs, helpen we u om het pad naar de baan van uw dromen te vinden. Of je de taal al begrijpt en hulp nodig hebt bij het toepassen van je doelen, of als je niet weet in welke richting je je leven wilt leiden - maar weet dat je Engels nodig hebt om daar te komen - we zullen werken met jou om je leven vooruit te helpen.

Wij geloven in de krachtige kwaliteiten van begeleiding door educatie en verzekering. Door je te helpen het proces van het vinden van je ideale baan of carrièrepad te begrijpen, kun je je eigen vaardigheden, achtergrond en enthousiasme gebruiken om succes te realiseren.

ONS ONDERSCHEID

Kennis is macht. Ons doel is om een ​​unieke en vooral betaalbare manier van taalonderwijs te bieden.

Elke student die door onze deuren loopt heeft speciale behoeften. Onze onderscheidende 'bouwsteen'-benadering stelt studenten in staat hun onderwijs aan te passen aan hun persoonlijke leertraject en hun persoonlijke doelen te bereiken.

Er is geen "one-size-fits-all" -benadering van volwasseneneducatie, dus hebben we hard gewerkt om een ​​reeks programma's te maken waarmee iedereen die binnen onze deuren wandelt een kans krijgt om te leren op een manier die voor hen zinvol is. Een werkende professional met een druk schema heeft meer baat bij een intensieve cursus voor de korte termijn, terwijl een jonge volwassene met een flexibel schema kan profiteren van een langlopend onderdompelingsprogramma.

Tegelijkertijd willen we dat onze school ook een veilige haven is - een centrum voor hulp en onderwijs voor zowel onze buitenlandse buren die full-time in Boston wonen als voor onze tijdelijke studenten die de stad bezoeken. Ons uitgebreide aanbod van studentenvoorzieningen is opgezet als een reddingslijn in Boston en een helpende hand voor onze hele studentenorganisatie.

ONZE MISSIE

Onze missie is om Engelse taalonderwijs van hoge kwaliteit te bieden, evenals de fundamentele taalvaardigheden en culturele kennis die onze studenten helpen hun academische, professionele en persoonlijke doelen te bereiken.

Geef studenten de mogelijkheid om hun taalvaardigheid te verbeteren en een appreciatie van het Amerikaans Engels en de cultuur in een educatieve omgeving te bevorderen.

Het onderhouden van een team van instructeurs en beheerders die zich richten op het helpen van studenten bij het assimileren en integreren van comfort in de Amerikaanse cultuur en het dagelijks leven.

Bied formele academische instructie aan en praktische training voor het dagelijks leven.

Persoonlijke aandacht bieden aan studenten via onze unieke Building Blocks-aanpak.

Programma's bieden die pedagogisch verantwoord, up-to-date, van hoge kwaliteit en aantoonbaar effectief zijn.

Locaties

  • Boston

    20 Linden Street - 2nd Floor, Allston, MA 02134, Boston

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen