Keystone logo
International Language Institute of Massachusetts

International Language Institute of Massachusetts

International Language Institute of Massachusetts

Invoering

ILI is meer dan een centrum voor het leren van talen. Wij zijn studenten, docenten en gemeenschapsondersteuners die hartstochtelijk geloven dat we door samen te werken onze missie bevorderen om multicultureel begrip aan te moedigen en sterke diverse gemeenschappen te creëren door middel van academische excellentie.

We vieren de rijke culturele tradities van onze studenten en zullen voortdurend onze verenigde toewijding versterken om hen en al onze buren te eren en respecteren - ongeacht ras, religie, geslachtsidentificatie, fysieke en mentale capaciteiten, economische status, opleidingsniveau en documentatiestatus .

We zijn tegen diepgeworteld racisme en onrecht, economische en onderwijsongelijkheid, en anti-immigranten- en anti-vluchtelingenbeleid. We zijn tegen elke aanval op democratische instellingen die volgens ons de basis vormen van onze gemeenschappen en ons land.

Als organisatie streven we ernaar om onze beslissingen te nemen op basis van deze principes, inclusief actieve deelname aan het benoemen van wat we weten dat verkeerd is. Wij zijn van mening dat al onze daden moeten voortkomen uit genade en liefderijke goedheid.

Het International Language Institute of Massachusetts (ILI) is een particuliere talenschool zonder winstoogmerk, opgericht in 1984 en gevestigd in Northampton, Massachusetts.

De missie van ILI is om intercultureel begrip en diverse gemeenschappen te bevorderen door middel van kwalitatief hoogstaand taalonderwijs en lerarenopleiding. Al 35 jaar hebben duizenden studenten - uit meer dan 90 landen, uit de hele VS en uit het westen van Massachusetts - onze cursussen en lessen met succes afgerond. Honderden vrijwilligers uit de gemeenschap hebben hun culturele horizon verbreed als docenten, mentoren en gastgezinnen.

Locaties

  • Northampton

    New South Street,25, 01060, Northampton

    Vragen