Keystone logo
International College Of Hotel Management ICHM

International College Of Hotel Management ICHM

International College Of Hotel Management ICHM

Invoering

International College of Hotel Management en de familie Lipman zijn de hotelschool bij uitstek voor de professionals van morgen.

De oprichter van het visionaire International College of Hotel Management, dr.Rex Lipman AO ED OLH ONM (1922 - 2015) baseerde de diploma's op een toewijding aan uitmuntendheid met de overtuiging dat de beste opleiding en training essentieel zijn voor het produceren van afgestudeerden die internationaal klaar zijn om hogere functies op zich te nemen in de sterk concurrerende hotel- en horecabranche.

Het college verwelkomde zijn eerste instroom van studenten in hetzelfde jaar dat de prestigieuze Ecole hoteliere de Lausanne van de Zwitserse hotelschool zijn eerste 100-jarig bestaan vierde.

Het International College of Hotel Management is onlangs uitgeroepen tot de beste hotel- en hospitalityschool in Australië vanwege de kwaliteit van de studentenervaring, volgens de toonaangevende nationale QILT Student Experience Survey (SES) -enquête van de Australische overheid.

Locaties

  • Regency Park

    Days Road,137, 5010, Regency Park

    Vragen