Keystone logo
© IBS International Business School
International Business School - Budapest

International Business School - Budapest

International Business School - Budapest

Invoering

Kom studeren voor een Britse graad aan een echt internationale business school in het hart van Europa!

We bieden 3-jarige bachelor-, 1-jarige masteropleidingen en doctoraatsprogramma's aan in Boedapest.

Het IBS-verhaal

Van een school die in 1991 werd opgericht als de eerste particuliere hogeschool in Centraal-Europa, is International Business School uitgegroeid tot een echt moderne en dynamische businessschool. We zijn er trots op samen te werken met een prestigieuze Britse universiteit, The University of Buckingham, die als beste wordt beoordeeld voor de inzetbaarheid van afgestudeerden en die de Britse nationale studentenenquête leidt naar studenttevredenheid.

Het is een aantrekkelijke plek om te leren en les te geven vanwege onze samenwerkingscultuur - een mix van academische nauwkeurigheid, coöperatief teamwerk, ondernemerschap, diversiteit en continue innovatie. De academische ervaring die we bieden, biedt onze studenten uit meer dan 100 landen van de wereld niet alleen een bachelor- of postdoctoraal diploma, maar ook vaardigheden en netwerkmogelijkheden die levenslange concurrentievoordelen opleveren.

Visie en missie

Onze visie is om een regionaal erkende, meervoudig geaccrediteerde, meerlandenaanbieder van hoger onderwijsdiensten te zijn voor een zeer internationale en mobiele studentenorganisatie, geïnteresseerd in de grensgebieden van zakendoen en management.

Onze missie is om economisch en cultureel relevant, Engelstalig bedrijfs- en managementgerelateerd onderwijs te bieden aan mensen die hiervan kunnen profiteren. We zijn vraaggestuurd en klantgericht. We verbeteren het leren, bouwen vertrouwen op en creëren een kans voor iedereen die ervoor kiest om te investeren in studeren op onze school.

Wij waarderen:

 • creativiteit en innovatie in het streven naar uitmuntendheid,
 • het potentieel van ieder mens,
 • de expertise en inzet van onze medewerkers,
 • partnerschap en vorm sterke en duurzame samenwerkingen waar we meer kunnen bereiken door samen te werken met anderen dan alleen,
 • kwaliteit en we verbeteren voortdurend onze kwaliteitsborgingsprocessen.

Waarom een Brits diploma?

 • Britse universiteiten worden algemeen erkend voor hun uitmuntendheid op het gebied van onderzoek en onderwijs.
 • De Quality Assurance Agency, een onafhankelijke instantie, is verantwoordelijk voor het handhaven van de hoge normen van het Britse universitaire onderwijs. Een Brits diploma garandeert je kwalitatief goed onderwijs.
 • 1000 jaar buitengewone academische innovatie - momenteel staat het VK op de derde plaats in de wereld voor innovatie.
 • Drie van de tien beste universiteiten ter wereld bevinden zich in het VK, waaronder de universiteit die als eerste ter wereld staat.
 • Britse diploma's zijn belangrijk voor werkgevers omdat ze een sterke nadruk leggen op het opdoen van praktische ervaring in het relevante vakgebied en ze je voorzien van alle vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een succesvolle internationale zakelijke carrière.
 • De studentgerichte benadering van leren in het Britse onderwijs betekent dat je de onafhankelijkheid, zelfdiscipline en analytische vaardigheden ontwikkelt waar werkgevers naar zoeken.
 • Engels is de taal van het wereldwijde bedrijfsleven, dus studeren voor een Britse graad stelt je in staat om je Engelse taalvaardigheid te verbeteren.
 • De klassen zijn over het algemeen klein genoeg om ervoor te zorgen dat studenten toegang hebben tot apparatuur en voldoende tijd hebben om met hun docenten te praten.
 • We hechten veel belang aan het vergroten van de inzetbaarheid van studenten. IBS heeft zijn UpSkill-programma opgezet, dat de vaardigheden verbetert en ontwikkelt die het meest gevraagd worden in de jobarena en waarmee onze afgestudeerden een voordeel hebben ten opzichte van anderen bij sollicitaties.
 • Britse programma's zijn korter, waardoor u tijd en geld bespaart. Onze bacheloropleidingen zijn 3-jarige voltijdopleidingen en onze masteropleidingen duren 1 jaar.
 • 38 procent van de Nobelprijswinnaars die in het buitenland hebben gestudeerd, deed dat voor een Brits diploma.

Campusfuncties

Boedapest Campus

De IBS-campus in Boedapest, bestaande uit drie prachtig gerestaureerde gebouwen met architectonisch erfgoed, is gelegen in Graphisoft Park in Óbuda, direct aan de Donau, en is een ideale locatie voor onderwijs. Het park biedt onderdak aan meer dan 60 internationale en Hongaarse bedrijven, waaronder Microsoft, SAP, Canon of Samsung, en biedt een live zakelijke omgeving voor onze school. Dit stelt ons in staat om het impliciete potentieel ten volle te benutten in het belang van onze studenten en afgestudeerden. De campus heeft ook een residentie voor onze studenten.

  toelatingen

  Hoe aanvragen?

  1. Ga naar de IBS-toepassingspagina en klik op de knop 'Aanvrager worden'. U ziet direct uw login en deze wordt ook naar uw e-mailadres gestuurd. Sla uw login op aangezien u van tijd tot tijd zal moeten inloggen.
  2. Kies je programma en intake (je kunt je maar voor één programma aanmelden).
  3. Vul het formulier in en upload de benodigde documenten.
  4. Let vooral op de 'Checklist taken', je moet ze allemaal doen om toegelaten te worden.
  5. Dien uw aanvraag in.
  6. U moet EUR 100 inschrijfkosten betalen (niet-restitueerbaar). Houd er rekening mee dat uw aanvraag pas geldig wordt na betaling van uw aanvraagkosten.

  Visum vereisten

  Burgers van niet-Europese landen moeten persoonlijk een verblijfsvergunning voor studenten aanvragen bij het dichtstbijzijnde Hongaarse consulaat. Na het interview duurt het meestal enkele weken om een visum te krijgen. Als het consulaat een visum verleent, krijgt u een type D-visum dat geldig is voor een enkele binnenkomst in Hongarije en na binnenkomst in Hongarije heeft u 30 dagen om naar het immigratiebureau in Boedapest te gaan om uw verblijfsvergunning te ontvangen.

  Vereisten voor een verblijfsvergunning voor studenten naar Hongarije:

  • officiële en originele school- en ID-documenten,
  • IBS's Visa Support-certificaat dat de studentenstatus, accommodatie in de Residence Hall, ziektekostenverzekering voor het eerste studiejaar en Engelse vaardigheden certificeert,
  • aanzienlijke financiële achtergrond op de bankrekening van u of ouders (voldoende voor een jaar verblijf in Boedapest inclusief de reiskosten heen, circa EUR 5-6000, afkomstig van een regelmatig inkomen dat moet blijken uit de bankrekeningafschriften) en als uw ouders om uw verblijf te sponsoren, moet u bewijzen dat u verwant bent door hun geboorteaktes voor te leggen,
  • enige kennis over Hongarije, IBS en onze programma's,
  • ziektekostenverzekering (ongeveer 260 EUR te betalen bij aankomst in IBS),
  • accommodatiedetails (we certificeren uw accommodatie in het Residence Hall-adres op de campus: 1031 Boedapest, Reichl Kálmán u. 6., maar het is uw verantwoordelijkheid om uw accommodatie te regelen en te betalen),
  • een taalcertificaat van Engelse vaardigheden is een troef voor het consulaat.

  Het visumproces kan tussen de 2-4 weken duren, boek uw interview op tijd. Bij sommige consulaten zul je een afspraak moeten vragen en wachten op een afspraak voor het visuminterview, dus we raden je aan een afspraak te maken direct nadat je het collegegeld en het inschrijvingsgeld hebt betaald en we zullen je Visa Support Certificaat binnen een paar minuten per koerier sturen dagen.

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Budapest

   Záhony utca 7, H-1031, Budapest

  Vragen