Keystone logo
Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Invoering

Een formatie open voor de wereld

Het Seneca Institute , International Postgraduate Centre, gevestigd in Madrid, dat al meer dan 20 jaar aanwezig is op het gebied van training, ontwerpt en ontwikkelt een reeks programma's die inspelen op de behoefte van de markt van gekwalificeerde professionals op het gebied van grote vraag naar een hoge specialisatie op het gebied van internationale betrekkingen , communicatie , logistiek en management .

Het opleidingsaanbod van het Seneca Institute omvat technische cursussen , met universitaire accreditatie , gericht op het verwerven of bijwerken van uitgebreide kennis over een onderwerp, aan Masters met een universitair diploma en ECTS-credits , ingelijst in de European Higher Education Area (EHEA), via Deskundige cursussen en specialistische diploma's .

De meer dan twee decennia die ons steunen, leggen ze verantwoording af van de verworven prestaties ter bescherming van de postdoctorale opleiding van professionals van meer dan 75 nationaliteiten op de vijf continenten, aan wie we hebben bijgedragen aan het bereiken van hun professionele doelen , het faciliteren van de hulpmiddelen om ze te verkrijgen, via de kennis en vaardigheden verworven in elk onderwerp, evenals lokale of internationale praktijken.

We hebben de meest complete in elk van onze trainingen en studiemateriaal eigen ontwikkeling actieprogramma's, waarbij voor de student een reële economie van inspanning, het concentreren van de inhoud van alle aspecten die u nodig heeft om te weten over een onderwerp of beheersgebied.

Alle cursussen en masters kunnen worden gevolgd in de online versie of persoonlijk in onze klaslokalen in Madrid. In het eerste geval verstrekt het Seneca Instituut de benodigde certificaten om een studentenvisum te verkrijgen voor studenten die buiten Spanje wonen. en in het tweede geval In dat geval wordt de begeleiding en interactie met de studenten verzorgd, zodat zij zich geïntegreerd en ondersteund voelen gedurende de duur van de opleidingsactie.

Neem contact met ons op, en wij kunnen u begeleiden in een training die uw kennis bijwerkt, die hen door een specialisatie uitbreidt of die u leidt naar een professionele herkwalificatie.

Locaties

  • Madrid

    Avenida de Daroca, 2, 28017, Madrid

    Vragen