Keystone logo
Instituto Politécnico da Guarda (Polytechnic Institute Of Guarda)

Instituto Politécnico da Guarda (Polytechnic Institute Of Guarda)

Instituto Politécnico da Guarda (Polytechnic Institute Of Guarda)

Invoering

De Polytechnic of Guarda is een instelling voor hoger onderwijs die zich toelegt op het voorbereiden van studenten op hun toekomstige beroepen. Het is ook betrokken bij onderzoeks- en onderzoeksactiviteiten, diensten aan de gemeenschap en culturele, wetenschappelijke en technische uitwisseling. De Polytechnic werd opgericht bij wet 303/80 in 1980 en de statuten werden bekrachtigd in 1985. De School of Education begon in 1986. Een jaar later opende de School of Technology and Management haar deuren voor het hoger onderwijs. In 1999 werd de School of Tourism and Hospitality Management in Seia opgericht, in 2001 gevolgd door de integratie van de School of Health Sciences. De Polytechnic of Guarda bestaat dus uit vier scholen:

- de school voor onderwijs, communicatie en sport;

- de school voor technologie en management;

- de school voor toerisme en hospitality management;

- De School of Health Sciences.

In het lopende studiejaar telt deze instelling zo'n 3.000 studenten en ruim 250 docenten.

De diensten die op de campus beschikbaar zijn, zijn het kantoor van de president, het juridische kantoor, het bureau voor internationale betrekkingen, het planbureau, de financiële en boekhoudafdeling, de personeelsafdeling, de academische diensten, de computerservices, het informatie- en communicatiebureau, de technische dienst Bureau, het Trainings- en Sportbureau, de Bibliotheek, het Zwembad en het Laboratorium voor Internet en Toegepaste Technologie.

De Research Unit for Inland Development (UDI) bevindt zich ook op de hoofdcampus en heeft als hoofddoel de bevordering van onderzoek, opleiding en ontwikkeling. Er zijn groepen onderzoekers voor alle wetenschappelijke gebieden die dit Polytechnisch Instituut te bieden heeft.

Locaties

  • Guarda

    Avenida Doutor Francisco Sá Carneiro,50, 6300-559, Guarda

    Opleidingen

    Vragen