Keystone logo
Instituto biblico mision esdras

Instituto biblico mision esdras

Instituto biblico mision esdras

Invoering

Het educatieve programma van Ministeriële Overwinning in overleg met het Luis Palau Biblical Institute en Logos Christian University; Wij feliciteren u met uw wens om uzelf te verbeteren. Het is onze passie om “de christenen van vandaag op te leiden om de leiders van morgen te zijn”.

Met meer dan 30 jaar ervaring zet Logos Christian University zich in om u te helpen uw educatieve doel te bereiken met een solide programma zoals dat van het IBLP (Luis Palau Biblical Institute), zodat het resultaat een ministerieel programma van uitmuntendheid en uniek is.

We zijn ervan overtuigd dat je in elke cursus van dit studieprogramma veel rijkdommen zult vinden uit een onberekenbaar bolwerk.

Deze educatieve overeenkomst in samenwerking met het Luis Palau Biblical Institute en Logos Christian University stelt u in staat om op vele manieren te profiteren. U krijgt kwaliteitsmateriaal dat is goedgekeurd door het IBLP en gecertificeerd door Logos.

Het ontvangen van een certificering onder Logos, een onderwijsinstelling met een lange geschiedenis van lesgeven die u een CBS - Certificaat van Bijbelstudies of Certificaat van Bijbelstudies zal verlenen bij het voltooien van de vereisten van de vakken (elk vak heeft vereisten om te slagen).

Aan het einde van de 30 cursussen kun je je aanmelden als associate en een studiepad beginnen waarmee je toegang krijgt tot de verschillende programma's van Logos Christian University. De goedgekeurde studiepunten voor het volgen van het Instituut met Logos University zijn 45.

U ontvangt een certificering onder Logos, een onderwijsinstelling met een lange geschiedenis van lesgeven die u een "Certificaat in bijbelstudies" zal toekennen na voltooiing van de vakvereisten.

Locaties

  • Colombia

    Calle 33A,# 26-39, 763532, Colombia

    Vragen