Keystone logo
© IAB
Institute of the Arts Barcelona

Institute of the Arts Barcelona

Institute of the Arts Barcelona

Invoering

IAB is een toonaangevende Europese instelling voor uitvoerende kunsten die artiesten voorbereidt op het wereldtoneel in een intense, studio-gebaseerde leeromgeving. Al het onderwijs is in het Engels en we bieden beroepsopleidingen van het hoogste niveau op verschillende gebieden, waaronder: Acteren (BA Hons) Commerciële dans (BA Hons) Dans (Foundation, BA Hons) Muziektheater (Foundation, BA Hons) Masters ( specialismen acteren, muziektheater en choreografie) Gelegen in de prachtige badplaats Sitges, Barcelona, is de IAB een echt internationale en dynamische organisatie met studenten van meer dan 50 nationaliteiten. Alle cursussen zijn erop gericht afgestudeerden voor te bereiden op een loopbaan als professionele artiest in het door hen gekozen vakgebied en onze bachelor- en mastercursussen worden gevalideerd door Liverpool John Moores University (LJMU) in het Verenigd Koninkrijk, onze toekennende instantie.

Onze aanpak

Focus op individualiteit

Onze eigentijdse manier van trainen is gericht op individualiteit. Wij geloven in het vinden van je eigen stem als artiest en je alle vaardigheden geven die nodig zijn om te slagen.

Leren door te doen

Onze methode is leren door te doen, wat betekent dat de meeste van onze programma's over rigoureuze praktische training gaan.

Prestatie-ervaring opdoen

We willen dat je je vaardigheden meteen in de praktijk brengt, daarom stellen we je voor een publiek zodat je zo snel mogelijk ervaring opdoet.

Locaties

Locaties
  • Sitges

    Carrer Ramon de Dalmases,18, 08870, Sitges

    • facebook
    • instagram
    • twitter

Vragen