Keystone logo
Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Institute of Technology Sligo

Invoering

rth

Sinds de opening in september 1970 IT Sligo is een van Ierland'S toonaangevende derde niveau instellingen. De studenten zijn op de kern van wat wij doen. Het is de thuisbasis van 6.000 studenten in het Instituut full-time, part-time en stageprogramma's. Hiervan zijn 2.000 online studeren.

5ey7j

Bij IT Sligo, Krijg je om je docenten, evenals uw klasgenoten te leren kennen. Hier vindt u een netwerk van vriendschappen die een leven lang meegaan te vormen.

IT Sligo is de plek om u te helpen vooruit te komen in de wereld van het werk met een industrie plaatsing. Dankzij onze nauwe contacten en research samenwerkingen met toonaangevende bedrijven en grote werkgevers, kunnen wij u een breed scala van mogelijkheden aan te bieden.

IT Sligo Is ook een fel ambitieuze instelling op het derde niveau. Werken aan re-aanwijzing als Technological University, heeft een investering van € 60 miljoen in de campus faciliteiten in het afgelopen decennium een ​​prachtige 21e eeuwse leeromgeving gecreëerd.

Er is nog geen stilstand. Aan de overkant van het Instituut drie scholen of Learning in Business & Sociale Wetenschappen; Engineering & Design; en Wetenschap, IT Sligo is voortdurend in ontwikkeling en verbetering van haar cursussen en faciliteiten om een ​​globaal pakket dat past bij de behoeften van de studenten van vandaag te bieden - en morgen.

e57j

Zes Reden om te kiezen voor IT Sligo

  1. Relevantie en afwisseling van onze cursussen - We werken nauw samen met de industrie om onze cursussen aan te passen, zodat u, wanneer u afstudeert, een kwalificatie heeft die werkgevers herkennen en willen.
  2. Onze docenten - Huidige studenten consequent aandacht vestigen op de kwaliteit van het onderwijs en de docenten als een van de sterkste punten van IT Sligo.
  3. It's Personal - Kleine klassen betekenen studenten profiteren van individuele aandacht en steun van onze toegewijde medewerkers.
  4. Cool Campus - De een- moderne 72-acre 'University-feel' campus is voortdurend in ontwikkeling om aan de behoeften van de 21e eeuw student weer te geven. Alles is op loopafstand - met inbegrip van het centrum van Sligo
  5. World Class Ambities - Afgezien van het feit Ierland erkend No 1 bestemming voor Digital (Online) Onderwijs, IT Sligo heeft geproduceerd internationaal erkende baanbrekend onderzoek in Science en archeologie in de afgelopen 12 maanden.
  6. Een thuis van huis - Sligo is een plek om te wonen en biedt een van de meest betaalbare, aantrekkelijke en levendige levensstijlmogelijkheden. Hier is er voldoende hoogwaardige studentenhuisvesting.
gm

Locaties

  • Sligo

    Ash Lane, F91 YW50, Sligo

Vragen