Keystone logo
Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Institute For Technology And Resources Management in the Tropics and Subtropics

Invoering

ITT_Campus

Nieuwe demografische, economische en klimaat druk op de beschikbaarheid van veilige en duurzame levering van voedsel, water en energie vereisen nieuwe strategieën om onze kostbare natuurlijke hulpbronnen te beheren. Om deze wereldwijde uitdaging aan te gaan, is de vraag naar deskundigen die complexe menselijke-ecologische systeem kan analyseren en passende oplossingen te ontwikkelen groeien. Tropische en subtropische gebieden vormen een speciaal geval omdat ze vaak extra uitdagingen en vertonen zeer onstabiele omgeving.

Het Instituut voor Technologie en Resources Management in de tropen en subtropen (ITT) aan de TH Köln (University of Applied Sciences) is bedoeld om mensen van verschillende technische en culturele achtergronden in staat stellen beter oplossen van de complexe vraagstukken met betrekking tot milieu-problemen met een interdisciplinaire en interculturele aanpak op de graduate en postdoctoraal niveau. Studeren aan de ITT betekent niet alleen het bereiken van een master's degree, maar verder gaan dan de eigen professionele en persoonlijke boarders. Door veelvuldige trainingen en moderne methoden van onderwijzen en leren, beseffen we het concept van een leven lang leren en zet de student in het centrum van ons onderwijs inspanningen.

Wij geloven dat onze alumni zijn een belangrijk onderdeel van het wereldwijde netwerk van wetenschappers en professionals. Wij werken samen met belangrijke regionale, nationale en internationale organisaties op het gebied van resources management, ontwikkelingssamenwerking en hoger onderwijs naast het verstrekken van onderwijs, onderzoek en ontwikkeling capaciteit wereldwijd.

De ITT Network

Network_map

Toekomst door samenwerking

ITT opgebouwd een brede en actieve partner netwerk dat bestaat uit universiteiten, onderzoeksinstituten, de publieke en de private sector sinds haar oprichting in 1978. Het netwerk omvat circa 30 partneruniversiteiten en tal van instellingen voor ontwikkeling en samenwerking over de hele wereld, waardoor een ideale gelegenheid van het uitwisselen van kennis en het werken aan gemeenschappelijke onderzoeksprojecten. Daarnaast zijn de vele kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) die betrokken zijn bij projecten ITT's geven ons een sterke rand op het gebied van toegepast onderzoek. De groeiende Alumni netwerk bestaat momenteel uit meer dan 700 (sinds 1984) professionals die hun carrière eindigde bij ITT en zijn nu succesvolle professionals werken op beheer van natuurlijke hulpbronnen vragen.

De ITT internationaal netwerk heeft ervaren een belangrijke ontwikkeling met de oprichting van CNRD (Centers for Natural Resources and Development). CNRD wordt ondersteund door de DAAD en het ministerie van Economische Samenwerking en Ontwikkeling (BMZ). CNRD is een kennis hub en het netwerk ten aanzien van vraagstukken op het beoordelen en beheren van de natuurlijke basis middelen als voorwaarde voor duurzame ontwikkeling. Het centrale punt van het netwerk is in Keulen, waar de activiteiten met alle partners over de hele wereld worden gecoördineerd. CNRD verbindt universiteiten wereldwijd bevorderen van academische uitwisseling en samenwerking op het gebied van het beheer van natuurlijke hulpbronnen, met name met betrekking tot water, land, Ecosystemen en hernieuwbare energiebronnen. Het bevordert interdisciplinaire benadering van beheer van natuurlijke hulpbronnen in verband met de Post 2015 agenda en de beoogde Sustainability Goals (SDG).

Het lidmaatschap van het netwerk CNRD is geopend voor elke HEI die biedt een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van de doelstellingen van CNRD. Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.cnrd.info

cnrd

Lidmaatschappen

De ITT is een onderdeel van de volgende samenwerkingsverbanden:

 • Water Science Alliance eV
 • German Water Partnership (GWP)
 • Aqualon, Wupperveband
 • Deutsche Vereinigung für Wasserwirtschaft, Abwasser und Abfall eV (DWA)
 • Umweltcluster Bayern
 • Vereniging van Postgraduate programma's met speciaal belang zijn voor ontwikkelingslanden (AGEP)
 • RESURBE
 • Hoger Onderwijs voor Duurzame Ontwikkeling (HESD)

Locaties

 • Cologne

  ITT – Institute for Technology and Resources Management in the Tropics and Subtropics Betzdorfer Straße 2, 50679, Cologne

  Vragen