Keystone logo
Institut supérieur du commerce de Paris MSc Hospitality Management en Marketing
Institut supérieur du commerce de Paris

MSc Hospitality Management en Marketing

Île-de-France, Frankrijk

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 21.500 / per year *

Op de campus

* 21.500€ voor een cursus van 18 maanden| 13.350€ voor een cursus van 12 maanden (verhoging van €1500 voor niet-EU-studenten)

Invoering

  • Een nieuwe MSC in 's werelds belangrijkste toeristische bestemming (Parijs is 's werelds belangrijkste toeristische bestemming) en 's werelds grootste luxe- (en mode-)hoofdstad.
  • Het combineren van bekende specialisten van de Franse economie.
  • Programma-inhoud aangepast aan de uitdagingen van het post-COVID-19-toerisme.

Over de universiteit

De ISC Paris Group, opgericht in 1963, is een van de weinige particuliere, onafhankelijke groepen voor hoger onderwijs in Frankrijk, opgericht door zaken- en onderwijsvisionair Paul Icard.

In de steeds veranderende bedrijfswereld kunnen we onze missie als volgt samenvatten:

Om onze leerlingen in staat te stellen hun talenten te onthullen die de samenleving en ondernemingen dienen voor een duurzame toekomst in een internationale context.

De ISC Paris Group richt zich op twee ‘educatieve merken’:

  • ISC Paris Grande École is een van de top 20 Franse Grandes Écoles die behoren tot de Conférence des Grandes écoles. ISC Paris beschikt over drie internationale accreditaties: AACSB, AMBA en EPAS.
  • ISC Paris Global Programs is toonaangevend in het ontwikkelen van gespecialiseerde opleidingen waarvoor na de middelbare school drie tot vijf jaar universitaire studie nodig is (Bac+3 tot Bac+5 in het Franse systeem) en Executive Education-programma's.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen