Keystone logo
INESDI Business School

INESDI Business School

INESDI Business School

Invoering

We stellen ons voor

 • Wilt u uw kennis recyclen, uitbreiden of aanvullen?
 • Wilt u promoten in uw bedrijf?
 • Wil je een nieuw pad inslaan of je professionele carrière heroriënteren?
 • Wil je trainen in de vaardigheden die het meest gevraagd worden op de arbeidsmarkt?

Inesdi biedt professionals en bedrijven de meest complete en up-to-date opleidingen zodat ze onderdeel worden van de sector met de meeste projectie van het moment, wij zijn de eerste business school gespecialiseerd in digitale innovatie.

Het pedagogische model van Inesdi stimuleert innovatieve inhoud voor bedrijfsbeheer, waardoor de persoonlijke vaardigheden en inzetbaarheid van studenten worden verbeterd. Ons academisch model is gebaseerd op het verwerven van kennis, het ontwikkelen van vaardigheden en het bevorderen van persoonlijke vaardigheden.

verplichting

Inesdi menselijk team heeft een gemeenschappelijk doel: de professionele en persoonlijke ontwikkeling van hun studenten. Vanaf Inesdi opteren we voor een hoge kwaliteit van de opleiding en innovatie in al onze Postacademisch Onderwijs. Onze uitdaging is om professionals en ondernemers op te leiden om concurrerend te zijn in het digitale tijdperk, het vergemakkelijken van hun onderdompeling in de cultuur 2.0.

gespecialiseerde opleiding

Inesdi is marktleider in gespecialiseerde digitale economie toegepast op verschillende gebieden van het bedrijfsleven organisaties training. Bedrijven hebben behoefte aan professionele profielen volgens de nieuwe trends in de markt, onze opleidingen zijn speciaal ontworpen om onmiddellijk in de huidige werkomgeving worden toegepast.

missie

We leiden mensen op in de nieuwe digitale disciplines om de onderdompeling van professionals in de digitale economie te bevorderen. Onze uitdaging is het vormen van concurrentieprofielen in wereldwijde werkomgevingen door verbetering van digitale kennis, vaardigheden en capaciteiten . Inesdi biedt een strategische en praktische visie die is afgestemd op de echte behoeften van de bedrijven van vandaag.

Bij Inesdi Digital Business School geven we de voorkeur aan het initiatief van docenten en studenten en creëren we een omgeving waarin suggesties en ideeën welkom zijn.

Inesdi-waarden

Inesdi stimuleert respect voor collega's en het vermogen om projecten te delen met een visie op verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Vanuit de klaslokalen worden onze studenten gewaardeerd, gerespecteerd en gemotiveerd. Inesdi zet zich in voor ethisch gedrag en transparantie.

 • Betrokkenheid: Met de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de studenten. We richten al onze inspanningen op het creëren van een opleidingsaanbod dat, dankzij zijn innovatieve inhoud en zijn pedagogische methodologie, volledige persoonlijke en professionele ontwikkeling aanmoedigt en sociale en productieve structuren verbetert.
 • Academische excellentie: we ontwikkelen zeer innovatieve en toepasbare trainingsinhoud . De Inesdi-methodologie is gebaseerd op het betrekken en motiveren van studenten om concrete en echte zakelijke acties te kennen en te interpreteren en op basis daarvan een benadering van de theoretische grondslagen te ontwikkelen.
 • Respect: De campus moet een omgeving zijn waarin docenten en studenten elkaar waarderen en respecteren. Het doel is om gezamenlijk de kennis en gewoonten te ontwikkelen die nodig zijn om individueel en wereldwijd te verbeteren.
 • Innovatie: we ontwikkelen een open houding ten opzichte van innovatie en flexibiliteit. We stimuleren de interesse van studenten in continue verbetering, zowel individueel als voor de organisaties waarvoor ze hun diensten verlenen.
 • Transparantie: we zijn toegewijd aan ethisch gedrag en transparantie.

Academische methodologie

Inesdi biedt u de meest complete en bijgewerkte training , we herzien onze trainingsprogramma's voortdurend om ze aan te passen aan de laatste markttrends en de meest innovatieve technieken. Wij zijn de eerste business school gespecialiseerd in digitale innovatie en een benchmark in gespecialiseerde training in digitale economie toegepast op de verschillende gebieden van bedrijfsorganisaties.

Inesdi-methodologie

Onze “ Learning by Doing” -methodiek is gericht op het verwerven van kennis door de ontwikkeling van nieuwe digitale vaardigheden en de promotie van persoonlijk talent. De Inesdi-trainingsprogramma's zijn gericht op de betrokkenheid en motivatie van de student vanuit de bedrijfspraktijk en theoretische introductie, dat wil zeggen van praktijk naar theorie, van kennis van echte cases tot het afleiden van de theoretische grondslagen die hen ondersteunen.

Bij de ontwikkeling van hun opleiding passen onze studenten de opgedane kennis toe in een afstudeerproject dat ze blootleggen en verdedigen voor een rechtbank. Het doel is om nieuwe professionals op te leiden, zodat ze aan het einde van hun opleiding met succes en onmiddellijk nieuwe rollen kunnen aannemen en spelen die verband houden met de digitale wereld. We bieden de student alle nodige tools om hun middelen en talent te exploiteren en te optimaliseren.

Inesdi stelt voor elke student een persoonlijk loopbaanplan op en ontwerpt de beste training op maat om de verwachte doelstellingen te bereiken. Ons deskundige en gerenommeerde onderwijsteam houdt continu toezicht op de opleiding van de student gedurende de postdoctorale of masteropleiding om de voorgestelde doelen te bereiken.

Werkgelegenheid en stage

De hoge inzetbaarheid van Inesdi postdoctorale en masteropleidingen, meer dan 80%, is de beste garantie geworden voor de kwaliteit van onze opleidingen. Als Inesdi student of alumni krijg je toegang tot ons vacaturebank , waar we wekelijks vacatures en stages publiceren.

Trainen met onze methodologie betekent kennis overdragen en met de student samenwerken in echte digitale activiteiten.

Locaties

 • Madrid

  C/ Velázquez, 57, entreplanta izqda. 28001, , Madrid

 • Barcelona

  C/ Mallorca, 27. 08029, , Barcelona

  • Madrid

   Madrid, Spanje

   Vragen