Keystone logo
© Carrianna Field
INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

Invoering

INEA vierde in 2015 zijn eerste VIJFTIG JAAR van zijn bestaan. Sinds in de jaren zestig pater Quintanilla en een groep ondernemers uit Valladolid inzetten op modernisering van het beheer van landbouwbedrijven ... zijn er veel dingen gebeurd.

We maken deel uit van een breed netwerk van universiteiten, we hebben een officieel diploma van de Universiteit van Valladolid (1983-2018) en sinds het academiejaar 2018-2019 is onze graad een bachelordiploma in landbouw- en agro-milieutechniek, samen met onze eigen graad in administratie en management. van Agrifood-bedrijven als een centrum verbonden aan de Universidad Pontificia Comillas. we hebben aan veel meer dan 50 projecten deelgenomen. We hebben dat cijfer van vijftig in veel opzichten overtroffen.

Wat we in deze vijftig jaar vooral hebben gedaan, en we zullen blijven doen, is cultiveren. We brengen ons leven door met cultiveren. WIJ CULTUUREN de waardigheid van het platteland en de plattelandsgebieden en we vechten voor hun ontwikkeling in alle aspecten. We cultiveren interpersoonlijke menselijke relaties op basis van respect en het bevorderen van gerechtigheid. We cultiveren respect voor de natuur, het milieu en de landbouw als het meest waardige beroep aller tijden, zei de dichter. We cultiveren ... met geduld en overtuiging. We cultiveren het autonome leren van onze studenten, volwassenen die willen leren en hun eigen levenspad volgen.

Locaties

  • Valladolid

    Cno. Old Man of Simancas, km. 4.5 47008 Valladolid, , Valladolid

    Vragen