Keystone logo
INCEIF University Master in de islamitische financiële praktijk (MIFP)
INCEIF University

Master in de islamitische financiële praktijk (MIFP)

Kuala Lumpur, Maleisië

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 26.040 *

Op de campus

* Maleisische studenten; RM 30.370 - internationale studenten

Invoering

Waarom Masters in Islamic Finance Practice (MIFP)?

Ons uitgebreide MIFP-programma is ontworpen voor werkende professionals en brengt u verder dan islamitische financiën, door kennis over te dragen en waarden bij te brengen, terwijl u zich voorbereidt om lid te worden van de top van de industrie.

Het MIFP-programma is een postdoctorale cursus gericht op het produceren van beoefenaars uit de industrie met wereldwijd inzicht, holistische kennis en geavanceerde expertise op het gebied van islamitisch financieren. Het is geaccrediteerd door het Malaysian Qualifications Agency (MQA) en is ontwikkeld door gerenommeerde academici en experts uit zowel conventionele als Shariah-financiële gebieden, zodat studenten afstuderen met kennis van beide disciplines.

De cursusmodules behandelen een breed scala aan kritische onderwerpen, variërend van vermogensbeheer, bankieren en beleggen tot financiële diensten, ethiek en bestuur. Studenten krijgen een uitgebreid en praktisch begrip van de islamitische economie, financiën en de sharia, evenals de omgeving waarin spelers op het gebied van islamitisch geld opereren.

De INCEIF Edge

Het Maleisische voordeel

Ervaar Islamic Finance in actie in de wieg van de moderne Islamic Finance, waar sterke regelgevende ondersteuning heeft geresulteerd in een robuuste industrie.

Netwerk met branche-experts

Naast het bijwonen van reguliere lessen en tutorials, krijgen studenten de kans om te communiceren met ervaren leiders tijdens lezingen waar uitgenodigde sprekers uit de branche de praktische aspecten van Islamic Finance delen.

leerplan

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Programma collegegeld

Over de school

Vragen