Keystone logo
INCEIF University

INCEIF University

INCEIF University

Invoering

Wat is INCEIF?

INCEIF University werd in 2005 opgericht door Bank Negara Malaysia (Central Bank of Malaysia) en kreeg de opdracht om talent en experts in de islamitische financiële dienstverlening te ontwikkelen en te koesteren. Het staat bekend als de enige universiteit ter wereld die zich toelegt op islamitisch financieren en wil de kennisleider zijn op het gebied van islamitisch financieren door middel van uitstekend onderwijs, onderzoek en thought leadership, waarbij zowel de academische wereld als de industrie worden overbrugd.

Sinds de komst van het eerste cohort studenten in juni 2006, is INCEIF uitgegroeid tot een vooraanstaande instelling voor hoger onderwijs. Vanaf het begin van het aanbieden van een enkele online beroepskwalificatie, heeft de universiteit haar aanbod uitgebreid met 3 PhD-programma's, 5 masterprogramma's, 2 professionele programma's en branchegericht toegepast onderzoek, advies en adviesdiensten.

Momenteel zijn er 2166 INCEIF alumni uit meer dan 83 landen over de hele wereld. Sommigen leveren al een betekenisvolle bijdrage aan de vooruitgang van islamitisch financieren op alle niveaus, of het nu gaat om productontwikkeling, beleidskader en implementatie, regulering en handhaving, en innovatie. De verhuizing vanINCEIF Universitynaar de nieuwe en grotere campus is in lijn met het strategische plan voor de lange termijn om een grotere gemeenschap tegemoet te komen terwijl de universiteit op koers blijft om de kennis- en opinieleider op het gebied van islamitisch financieren te worden. INCEIF begrijpt dat een universiteit niet alleen een plek is om op zoek te gaan naar kennis en vaardigheden; het is ook een plek om de persoonlijkheid van zijn afgestudeerden te koesteren.

Dus waarom kiezen voor INCEIF?

INCEIF (International Centre for Education in Islamic Finance), is een toonaangevende universiteit op het gebied van islamitisch financieren en wordt wereldwijd erkend voor haar uitmuntendheid op het gebied van onderwijs, onderzoek en opleiding. Hier zijn enkele redenen waarom studeren aan INCEIF een goede optie voor je zou kunnen zijn:

  1. Specialisatie in islamitisch financieren: INCEIF is de enige universiteit ter wereld die zich uitsluitend richt op onderwijs in islamitisch financieren. Dit maakt INCEIF een ideale plek voor studenten die zich op dit gebied willen specialiseren en expertise willen opdoen in islamitisch financieren.

  1. Ervaren docenten: de docenten van INCEIF zijn hooggekwalificeerd en ervaren in hun respectieve vakgebieden. Ze zijn experts in islamitisch financieren en hebben uitgebreide ervaring in de branche. Ze brengen kennis en expertise uit de echte wereld naar het klaslokaal en bieden studenten een unieke leerervaring.

  1. Internationale erkenning: INCEIF wordt internationaal erkend als een toonaangevend instituut op het gebied van islamitisch financieel onderwijs. De programma's zijn geaccrediteerd door de Malaysian Qualifications Agency (MQA) en erkend door internationale instanties zoals de Accounting and Auditing Organization for Islamic Financial Institutions (AAOIFI) en de Islamic Financial Services Board (IFSB).

  1. Brancheverbindingen: INCEIF heeft sterke banden met de islamitische financiële sector, zowel lokaal als wereldwijd. Dit biedt studenten de mogelijkheid om in contact te komen met professionals uit de industrie, praktische kennis op te doen en hun professionele netwerken op te bouwen.

  1. Moderne campusfaciliteiten: de ultramoderne campus van INCEIFis uitgerust met moderne faciliteiten, waaronder een bibliotheek, computerlokalen, collegezalen en een gebedsruimte. De campus bevindt zich ook in het hart van Kuala Lumpur, waardoor studenten gemakkelijk toegang hebben tot de voorzieningen van de stad.

Over het algemeen kan studeren aan INCEIF u een unieke educatieve ervaring bieden en u helpen de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvolle carrière in islamitisch financieren.

AWARD & ACCREDITATIE

· 2020, 4-sterren Erkenning MyRA, geïmplementeerd door het Ministry of Higher Education Malaysia (MOHE), wordt gebruikt om onder andere de onderzoeks- en innovatiecapaciteiten van universiteiten te meten.

·2019, zeer competitief (5 sterren) voor 2019 door MOHE's Malaysian Quality Evaluation System for University and University College Excellence of afgekort SETARA. SETARA meet de kwaliteit van alle private en publieke universiteiten en hogescholen, inclusief buitenlandse nevenvestigingen.

·2018, AACSB Accredited* (*INCEIF is de enige postdoctorale universiteit die zich richt op islamitisch financieren met de AACSB-accreditatie die INCEIF programma's in de top 5% van zakelijke programma's over de hele wereld plaatst)

·2021, International Shari'ah Research Academy for Islamic Finance (ISRA), het centrum voor onderzoeksbeheer van INCEIF, bekroond met de "Best Research House" door het in Hong Kong gevestigde The Asset Triple A Islamic Finance

·2021, ISRA Consulting voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot het beste islamitische adviesbureau in een internationale peiling uitgevoerd door het toonaangevende islamitische financiële nieuwsportaal, Islamic Finance News

·2021, ISRA Consulting bekroond met de "Best Consulting Service" door het in Hong Kong gevestigde The Asset Triple A Islamic Finance Awards 2021, nog een drievoudig jaarrecord

Locaties

  • Kuala Lumpur

    Lorong Universiti A , , 59100 , Kuala Lumpur

    Vragen