Keystone logo
© BIMM University
Imperial College London

Imperial College London

Imperial College London

Invoering

Imperial College London wordt consequent gerangschikt onder de topuniversiteiten ter wereld en de Business School is een belangrijke speler op het gebied van bedrijfsonderwijs en biedt een volledig scala aan cursussen en graden. Als onderdeel van Imperial College London , een wereldleider op het gebied van wetenschap en technologie, stimuleren we wereldwijde zakelijke en sociale transformatie door de samensmelting van zaken, technologie en een ondernemersmentaliteit.

We combineren innovatief denken en inzicht met nieuwe technologie om oplossingen te ontwikkelen voor problemen uit de echte wereld, waarvan bedrijven profiteren en de samenleving verbetert.

We inspireren briljante geesten

Als onderdeel van Imperial College London , een wereldleider op het gebied van wetenschap en technologie, stimuleren we wereldwijde zakelijke en sociale transformatie door de samensmelting van zaken, technologie en een ondernemersmentaliteit.

We combineren innovatief denken en inzicht met nieuwe technologie om oplossingen te ontwikkelen voor problemen uit de echte wereld, waarvan bedrijven profiteren en de samenleving verbetert.

Onze toonaangevende onderzoekers zijn pioniers in praktische oplossingen en hun excellente onderzoek vormt de basis voor onze postdoctorale en Executive Education-programma's. Ons thought leadership wordt gezocht door overheden, beleidsmakers en mondiale bedrijfsleiders, die vaak met ons samenwerken aan onderzoeksprojecten.

We trekken briljante geesten aan en bieden de omgeving om innovatief en ondernemend denken te stimuleren, wat resulteert in baanbrekende ideeën die zakelijke kansen ontsluiten.

Onze levenslange professionele ontwikkelingsservice en wereldwijde alumninetwerk zorgen ervoor dat onze afgestudeerden een lange en succesvolle carrière zullen hebben in verschillende industrieën over de hele wereld.

We inspireren briljante geesten om de toekomstige leiders van het bedrijfsleven en de samenleving ter wereld te zijn.

Onze visie

Om het bedrijfsleven ten goede te komen en de samenleving te verbeteren door de kracht van innovatief denken.

Onze missie

We inspireren briljante geesten om 's werelds toekomstige leiders van het bedrijfsleven en de samenleving te worden. Wij stimuleren wereldwijde zakelijke en sociale transformatie door de combinatie van business, technologie en een ondernemersmentaliteit.

Onze belangrijkste thema's

Onze belangrijkste thema's bepalen onze focus bij Imperial College Business School. Ontdek meer over wat er gebeurt op het gebied van onderzoek, onderwijs, evenementen, programma's en publicaties.

Digitale transformatie

Van kunstmatige intelligentie tot blockchain: hoe technologie het bedrijfsleven en de samenleving radicaal transformeert

ondernemerschap

Begrijpen hoe u kunt gedijen in een dynamische en onzekere ondernemersomgeving

Financiële en institutionele veerkracht

Helpen bij het opbouwen van veerkrachtiger bedrijven en een sterkere wereldeconomie

Kernthema gezondheidszorg

Gezondheidszorgbeheer en -beleid Op onderzoek gebaseerd gezondheidsbeleid en -praktijk die ziekten kunnen bestrijden en het welzijn kunnen verbeteren

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Duurzaamheid en klimaatverandering Bevordering van inclusieve en verantwoordelijke bedrijfsmodellen voor duurzame groei

Accreditaties

Imperial College Business School behoort tot slechts één procent van de business schools wereldwijd die zijn geaccrediteerd door de drie grootste en meest invloedrijke accreditatieverenigingen voor business schools: AACSB, AMBA en EQUIS. We zijn ook een van de eerste business schools die een Bronze Athena SWAN-prijs op afdelingsniveau hebben ontvangen van de Equality Challenge Unit, als erkenning voor onze inzet om de genderongelijkheid in het hoger onderwijs aan te pakken.

Campusfuncties

Imperial heeft verschillende campussen in Londen en het zuidoosten. Ze hebben allemaal uitstekende reisverbindingen en zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Charing Kruis

Charing Cross Campus, Hammersmith is een van onze medische onderwijs- en onderzoekscampussen. Gebaseerd op het Charing Cross Hospital. Tot de faciliteiten ter plaatse voor Imperial-studenten en -personeel behoren onder meer een campusbibliotheek, een café en een fitnessruimte.

Chelsea en Westminster

Chelsea and Westminster Campus is een van onze medische onderwijs- en onderzoekscampussen. Er is een campusbibliotheek ter plaatse.

Hamersmid

Hammersmith Campus, East Acton is een van onze medische onderwijs- en onderzoekscampussen. Gebaseerd op het Hammersmith Hospital, zijn de faciliteiten ter plaatse voor personeel en studenten onder meer een campusbibliotheek, verschillende horecagelegenheden (zie linkerkolom) en sportfaciliteiten.

Ziekenhuizen in Noordwest-Londen

North West London Hospitals Campus omvat Nortwick Park en St Mark's Hospitals in Harrow en Central Middlesex Hospital in North Acton.

Koninklijke Brompton

Royal Brompton Campus, Chelsea is een van onze medische onderwijs- en onderzoekscampussen. Gebaseerd op het Royal Brompton Hospital, omvatten de faciliteiten voor personeel en studenten een campusbibliotheek.

Silwoodpark

Een toonaangevend internationaal centrum voor onderzoek en onderwijs op het gebied van ecologie, evolutie en natuurbehoud.

Zuid-Kensington

South Kensington is onze hoofdcampus en hier vinden de meeste bachelor- en postdoctorale activiteiten plaats. Het is een compacte locatie in het hart van 'Albertopolis' en herbergt een groot aantal architecturale stijlen, van het Edwardiaanse Royal School of Mines-gebouw tot de ultramoderne, door Norman Foster ontworpen Business School. Er is ook veel groen, waaronder een prachtig aangelegd plein, met aan de ene kant onze beroemde Koninginnetoren.

Sint-Maria's

St Mary's Campus, Paddington is een van onze medische onderwijs- en onderzoekscampussen. Gebaseerd op het St Mary's Hospital, omvatten de faciliteiten voor personeel en studenten een campusbibliotheek en sportfaciliteiten, waaronder een zwembad.

Witte Stad

White City is een van de meest opwindende, dynamische en snel veranderende delen van Londen.

Met een fascinerende geschiedenis, waaronder internationale tentoonstellingen en Olympische sporten, begon het gebied zijn meest recente evolutie in 2008 en werd het de favoriete bestemming van de hoofdstad voor entertainment en winkelen met de komst van Westfield London.

Het vestigt zich nu snel als een baanbrekende wijk voor kunst, cultuur, innovatie, wetenschap en leren – met lokale organisaties zoals het vernieuwde BBC Media Village, het Royal College of Art en Imperial College London .

  Getuigenissen van studenten

  Visum vereisten

  Wie moet een visum aanvragen om in Groot-Brittannië te studeren?

  U moet een aanvraag indienen via de Studentenvisumroute, tenzij u:

  1. In het bezit zijn van een volledig Brits paspoort,
  2. Een vaste of vooraf vastgestelde status hebben (EU/EER/Zwitserse staatsburgers) of
  3. U heeft al een ander type visum waarmee u voor de volledige duur van uw cursus kunt studeren
  • EU/EER/Zwitserse staatsburgers zonder vaste of vooraf gevestigde status die na 1 januari 2021 arriveren, moeten via deze route een visum aanvragen.
  • Als je minder dan 6 maanden studeert of als occasionele of bezoekende student aan het college gaat studeren, raadpleeg dan onze webpagina voor kortetermijnstudies.
  • Studenten die een deeltijdse postdoctorale opleiding volgen (exclusief EMBA, Weekend MBA, Global MBA, MSc Strategic Marketing (Online) en MSc Business Analytics (Online)) moeten een parttime studentenvisum aanvragen. Als u een online programma of EMBA, WMBA of GMBA volgt, verwijzen wij u naar onze webpagina. Let op: studenten met een deeltijdstudentenvisum mogen niet in Groot-Brittannië werken.

  Imperial College beschikt niet over een Child Student Visa-licentie en kan als gevolg daarvan geen studenten sponsoren die jonger zijn dan 16 jaar. Als leeftijd wordt beschouwd de leeftijd die u heeft op de datum waarop u uw visumaanvraag indient.

  Wanneer aanvragen

  Solliciteren in het buitenland

  • U kunt geen visumaanvraag eerder dan 6 maanden vóór de startdatum van uw cursus indienen. Ons toelatingsteam begint pas met het voorbereiden van CAS zodra u aan alle voorwaarden van uw aanbod hebt voldaan en een kopie van uw paspoort-ID-pagina hebt verstrekt. Ze zullen CAS niet eerder dan 5 maanden vóór de startdatum van uw cursus gaan verwerken. Houd er rekening mee dat het College duizenden CAS uitgeeft en dat dit over een bepaalde periode plaatsvindt. Ons opnameteam zal te zijner tijd contact met u opnemen over uw CAS, dus wees geduldig en wacht tot u van hen hoort.
  • U ontvangt een CAS (Confirmation of Acceptance for Studies) zodra u aan alle voorwaarden van uw aanbod (waarvan er één ATAS kan zijn) heeft voldaan.
   Over het algemeen duurt een buitenlandse aanvraag drie weken, maar de tijdsduur kan variëren. Daarom raden wij u aan de visumverwerkingstijd in uw land te controleren.

  Solliciteren binnen Groot-Brittannië

  • Doorlopende studenten: je kunt je aanmelden zodra je CAS is afgegeven en je de vereiste bewijsstukken hebt voorbereid.
  • Nieuwe studenten: je kunt je op zijn vroegst aanmelden vanaf 3 maanden vóór de startdatum van je cursus, zoals vermeld op je CAS.
   Om legaal in Groot-Brittannië te blijven, moet u een visumaanvraag indienen voordat uw huidige visum verloopt
   Iedereen die overstapt van het Graduate Visa naar het Student Visa moet zijn nieuwe studentenvisum krijgen voordat hij of zij aan zijn cursus kan beginnen. Om een snelle beslissing te garanderen, moet u mogelijk gebruik maken van de prioriteitsservice.

  Hoe te solliciteren

  Solliciteren in het buitenland

  1. U kunt het aanvraagformulier voor een overzees studentenroutevisum openen op de GOV.UK-website.
  2. Raadpleeg de Imperial Guide voor het invullen van de aanvraaggids voor toegang tot de Student Route om u te helpen bij het invullen van de aanvraag.
  3. U moet vanuit het land waar u woont een aanvraag indienen via het dichtstbijzijnde visumaanvraagcentrum.

  Solliciteren binnen Groot-Brittannië

  1. U kunt het Student Route Visa-aanvraagformulier openen op de GOV.UK-website.
  2. Raadpleeg onze Student Route-aanvraaggids om u te helpen bij het invullen van de aanvraag.
  3. Als je wilt dat je aanvraagformulier wordt gecontroleerd voordat je het indient, e-mail dan een pdf-kopie naar het International Student Support-team voordat je de declaratiepagina bereikt.

  Aanmeldingskosten

  De kosten voor visumaanvragen veranderen jaarlijks en verschillen afhankelijk van of u vanuit uw thuisland of binnen Groot-Brittannië een aanvraag indient.

  Immigratiegezondheidstoeslag

  De Immigration Health Surcharge wordt in rekening gebracht op het moment dat u uw visumaanvraag online indient.

  Kosten voor aanvragen ingediend vóór 16 januari 2024: £ 470 per jaar voor een hoofdaanvrager en £ 470 per jaar per persoon ten laste voor elk jaar dat het visum is verleend. Voor elke toegekende periode van minder dan 6 maanden wordt een pro rata bedrag van £ 235 berekend.

  Kosten voor aanvragen ingediend vanaf 16 januari 2024: £ 776 per jaar voor een hoofdaanvrager en £ 776 per jaar per afhankelijke persoon voor elk jaar dat het visum is verleend. Elke toegekende periode van minder dan 6 maanden wordt pro rata berekend op £ 388.

  Wat gebeurt er nu

  Als onderdeel van uw aanvraag moet u uw identiteit bewijzen. Hoe u dit doet, hangt af van waar u vandaan komt en welk type paspoort u heeft.

  Solliciteren in het buitenland

  Je zult ofwel:

  • geef uw vingerafdrukken en een foto (biometrische informatie) af bij een visumaanvraagcentrum
   gebruik de app 'UK Immigration: ID Check' om uw identiteitsbewijs te scannen - u maakt ook uw Britse visa aan of logt in
  • Immigratierekening (UKVI).

  Solliciteren in Groot-Brittannië

  De UKVI gaat snel over op een volledig online digitaal proces bij het aanvragen van een visum. Dit betekent dat de meerderheid van de aanvragers moet worden gevraagd biometrische gegevens te downloaden en in te vullen via de ID Check-app.

  Beurzen en financiering

  Er zijn veel externe beurzen en prijzen waarvoor u zich kunt aanmelden. In de onderstaande tabellen vindt u:

  1. Beurzenzoekmachines die u kunt gebruiken om een prijs voor u te vinden
   Externe financieringsorganisaties die financieringsmogelijkheden bieden
  2. Deze beurzen en prijzen worden beheerd door organisaties buiten het Imperial College London . Neem rechtstreeks contact met hen op voor informatie over beurzen en aanvraagprocedures.

  Beurzenzoekmachines

  • Britse Raad
  • Beurzenposities
  • Het Scholarship Hub
  • De Wellcome-trust
  • ZoekAPhD
  • ZoekAMasters
  • Studieportalen
  • UKCISA (Britse Raad voor Internationale Studieszaken)
  • GRANTfinder 4 Onderwijs
  • Postdoctorale studentenbeurzen

  Externe financieringsorganisaties

  • Agentschap voor Wetenschap, Technologie en Onderzoek (A*STAR) Beurzen - Undergraduate/Research
  • Association of Commonwealth Universities (ACU) – postdoctoraal/onderzoek
  • Canadian Centennial Scholarship Fund - Postdoctoraal
  • Canada Memorial Foundation - Postdoctoraal
  • Canadees Bureau voor Internationaal Onderwijs
  • De Charles Wallace Trusts - Postdoctoraal
  • Google-beurzen - Undergraduate/Postgraduate/Research
  • De Hongkong Bank Foundation - Undergraduate
  • Indiase ministerie van Hoger Onderwijs
  • De Institution of Engineering and Technology (IET) Awards - Undergraduate / Research
  • Lanekassen – bachelor/postdoctoraal/onderzoek
  • The Leathersellers' Company - bachelor/postdoctoraal
  • Leverhulme Trade Charities Trust - bachelor/postdoctoraal
  • The Leverhulme Trust Study Abroad Studentships - Postdoctoraal / onderzoek
  • London Goodenough Association of Canada - Postdoctoraal
  • Newton PhD-programma - Onderzoek
  • Beurzen van de Public Service Commission (PSC) - Undergraduate / Postgraduate
  • Royal Television Society: Technologiebeurs - Undergraduate
  • De Schwab and Westheimer Trust: Onderwijssteun voor vluchtelingen - Undergraduate / Postgraduate
  • Santander Universities Black Inclusion Programma 2021 - Undergraduate
  • Sir Richard Stapley Educational Trust - Undergraduate/Postgraduate/Research
  • Walcot Foundation Grants - Undergraduate
  • Yanai Tadashi-beurs - Undergraduate

  Tips voor solliciteren

  Onderzoek vooraf: Bekijk minimaal een jaar voordat je studie start de mogelijkheden. Hierdoor heb je het breedste scala aan mogelijkheden. U heeft ook meer tijd om uw applicaties te verbeteren en aan te passen.
  Vind uw scheidsrechters: Identificeer geschikte scheidsrechters die met gezag kunnen instaan voor uw kwaliteiten. Als u ze bij de hand heeft, kunt u zich vroeg aanmelden.
  Solliciteer op veel kansen: Solliciteer op zoveel mogelijk kansen, als u daarvoor in aanmerking komt. Hierdoor heeft u de meeste kans op financiering.
  Vroeg aanmelden: Aanmeldingen sluiten vaak in het jaar voordat uw cursus begint. Sommige prijzen worden zelfs toegekend op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.
  Zorg voor een back-upplan: Beurzen zijn zeer concurrerend, dus er is altijd een kans dat uw aanvragen niet succesvol zullen zijn. Zorg ervoor dat u vooraf naar andere financieringsbronnen zoekt.

  Ranglijsten

  Imperial College London wordt consequent gerangschikt onder de topuniversiteiten ter wereld en de Business School is een belangrijke speler op het gebied van bedrijfsonderwijs en biedt een volledig scala aan cursussen en graden.

  Ontdek op dit gebied de belangrijkste statistieken met betrekking tot de activiteiten van de Business School en ontdek waar deze op de meest prestigieuze mondiale ranglijst staat.

  Imperial College London behoort consequent tot de top 10 van universiteiten ter wereld.

  Programma ranglijsten

  De kracht van ons onderwijs komt tot uiting in onze hoge positie in rankings. In de afgelopen tien jaar heeft Imperial College London consequent in de top vijf van Europa gestaan:

  • 3e in Europa en 6e in de wereld in de QS World University Rankings 2024
  • 3e in Europa en 8e in de wereld in de Times Higher Education World University Rankings 2024
  • Door The Times en The Sunday Times uitgeroepen tot zowel Universiteit van het Jaar als Universiteit van het Jaar voor Studentenervaring
  • Goede Universiteitsgids 2022
  • Gerangschikt als top in Groot-Brittannië wat betreft carrièrevooruitzichten door de Guardian University Guide 2022

  Accreditaties

  Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

  Locaties

  • South Kensington

   Exhibition Rd, South Kensington, London, SW7 2AZ, South Kensington

  • South Kensington

   Exhibition Rd, South Kensington, London, SW7 2AZ, South Kensington

  Vragen