Keystone logo
IMF Smart Education

IMF Smart Education

IMF Smart Education

Invoering

IMF is een nationale referentie op het gebied van training voor bedrijven en particulieren; zoals blijkt uit de ruim 125.000 opgeleide studenten. Onze training is gebaseerd op de diversiteit aan vakgebieden en expertise van de onderwerpen die wij onderwijzen. De kwaliteit en reputatie van onze diensten worden gegarandeerd door entiteiten zoals de ISO 9001 en 14001, ANCED (National Association of Distance Education Centres) en The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Tegenwoordig onderwijzen we in onze catalogus onderwerpen als preventie van arbeidsrisico's op het gebied van hernieuwbare energie en human resources. We hebben particuliere en officiële kwalificaties, de laatste zijn het resultaat van de alliantie die we hebben gesloten met prestigieuze universiteiten, waardoor we effecten kunnen aanbieden die worden gereguleerd door het Ministerie van Onderwijs. Studenten hebben de mogelijkheid om de modus te selecteren waarin zij uw cursus willen maken en bedrijven kunnen ervoor kiezen om onze servicemanagementtrainingsbonus te gebruiken om uw tegoed te verwerken. We vertrouwen op een team van professionals die gespecialiseerd zijn in elk gebied om les- en leerbijstand aan studenten te bieden, zodat we te allen tijde een persoonlijk, uitgebreid zorgteam kunnen krijgen.

Tot onze tools behoren de werkgelegenheid en praktijken van zowel onze particuliere klanten als bedrijven die kunnen profiteren van een ontmoetingsplaats op de arbeidsmarkt. We hebben ook een innovatief platform voor online training, met meer dan 250 cursussen beschikbaar. We hebben maatwerk ontwikkeld voor bedrijven als Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia, enz. We werken ook samen met werkgevers, sociale partners en het openbaar bestuur om gratis opleidingen voor specifieke groepen en werklozen te promoten. Kortom, wij zijn een organisatie waarvan het hoofddoel de tevredenheid van onze klanten is en daarvoor hebben we zojuist een manier gevonden om dit te bereiken: er elke dag naar streven om het beste van onszelf te geven.

Visie

De visie van IFM is om een internationale leider te zijn op het gebied van afstandsonderwijs en online professionals op technisch gebied.

Missie

Wij willen met u meegroeien. Het doel is om onze klanten een hoge mate van tevredenheid te garanderen door persoonlijke aandacht en uitmuntende servicekwaliteit. Deze doelstelling vereist voortdurende verbetering van de technische en materiële middelen, en een maximale betrokkenheid van alle personeelsopleidingen bij MFI's is een andere ervaring.

waarden

 • Graduate training beschikbaar stellen, kwaliteitsvolle training aanbieden tegen concurrerende prijzen.
 • Kiezen voor nieuwe technologieën om waarde toe te voegen aan training.
 • Fysieke nabijheid van studenten via ons internationale netwerk van kantoren en bijbehorende centra.
 • Gepersonaliseerd academisch mentorsysteem. Een uiterst professioneel team gemotiveerd.
 • Interne betrokkenheid bij ons team, beleid vaststellen dat professionele ontwikkeling mogelijk maakt op basis van vertrouwen, flexibiliteit en zelfredzaamheid.
 • Ruim 150.000 studenten met een tevredenheid van 98%
  • De inzetbaarheid van onze studenten is 99%
  • Internationaal beursplan
  • Al ruim 20 jaar onderwijs van de hoogste kwaliteit.
  • Baan- en stagepool
  • Netwerken met professionals

Locaties

 • Madrid

  Madrid, Spanje

  • Madrid

   Calle de Bernardino Obregón, 25, 28012, Madrid

   Opleidingen

   Vragen