Keystone logo
Imac Inglés Total Engels voor Logistiek
Imac Inglés Total

Engels voor Logistiek

Zapopan, Mexico

Request duration

Spaans

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Elke persoon die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor LOGISTIEK.

English for Logistics is de ideale cursus voor iedereen die in de logistieke sector werkt en Engels nodig heeft om te communiceren tijdens het reizen, verzenden en opslaan van goederen.

De cursus presenteert de belangrijkste woordenschat, evenals de veelgebruikte uitdrukkingen die essentieel zijn om te communiceren in verschillende logistieke rollen, zoals vervoerders, leveranciers en koeriers.

Het is gericht op werknemers die als verkoopagent, douane of expediteur werken, ongeacht hun functie, aangezien het bedoeld is voor magazijnmedewerkers, administratief personeel en zelfs managers.

In elk van de units wordt gewerkt aan onderwerpen als: continue bevoorrading, transport- en manoeuvreermaterieel, soorten containers, transportmogelijkheden, metingen en offertes; manoeuvreeruitrusting, opslagruimten; gebruiksgemak van websites; adoptie van technologie in de samenleving.

Met Imac Inglés Total weet u dat u meer verdient als u in uw toekomst investeert. Kom, studeer bij ons en ervaar het zelf.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Advanced Master Airline Management
    • Toulouse, Frankrijk
  • Master in operationeel management (onderzoek)
    • Johannesburg, Zuid-Afrika
  • Masteropleiding in innovatie en logistiek
    • Kouvola, Finland