Keystone logo
Imac Inglés Total Engels voor juridische professionals
Imac Inglés Total

Engels voor juridische professionals

Zapopan, Mexico

Request duration

Spaans

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor JURIDISCHE PROFESSIONALS.

Engels voor juridische professionals is een ideale cursus voor diegenen die in een zakelijke omgeving met klanten, partners en collega's over het recht moeten praten.

De cursus biedt studenten de taal die nodig is om met vertrouwen te communiceren, aangezien het de basisgebieden van het ondernemingsrecht behandelt, waaronder ondernemingsrecht, arbeidsrecht, auteursrecht en faillissementsrecht.

Elke unit plaatst de student in verschillende settings en laat hem zien hoe hij cliënten kan adviseren over passende juridische stappen. Echte documenten bieden naast een professionele woordenschat ook definities van uitdrukkingen en juridische termen.

Onderwerpen zijn onder meer de preambules, overeenkomsten, verkoopcontracten en contractuele geschillen, auteursrechten, octrooien, merken- en rechtenovereenkomsten, juridische risico's in pandrecht, oorzaken en gevolgen van insolventie en crediteurenrechten.

Met Imac Inglés Total weet u dat u meer verdient als u in uw toekomst investeert. Kom, studeer bij ons en ervaar het zelf.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master's Degree in juridisch en gerechtelijk vertalen en tolken
    • Madrid, Spanje
    • Alcorcón, Spanje
    • + 3 meer