Keystone logo
Illinois Institute of Technology Master of Science in de toegepaste wiskunde - STEM aangewezen
Illinois Institute of Technology

Master of Science in de toegepaste wiskunde - STEM aangewezen

Chicago, Verenigde Staten

32 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.646 / per credit

Op de campus

Invoering

Het MS-programma in toegepaste wiskunde aan Illinois Tech heeft een tweeledig doel, gebaseerd op je achtergrond en carrièredoelen. Als je een doctoraat in de toegepaste wiskundige wetenschappen wilt behalen, biedt dit een sterke basis die je voorbereidt op de uitdagingen van Ph.D. cursussen en onderzoek. Als je een carrière in de industrie wilt nastreven, word je opgeleid in geavanceerde wiskundige technieken en modellen die aantrekkelijk zijn voor toekomstige werkgevers.

De drie studiemogelijkheden zijn onder meer het schrijven van een masterscriptie, het behalen van twee kwalificerende examens of het uitvoeren van een branchegericht project.

In het programma worden vijf specialisaties aangeboden: industriële wiskunde, stochastische berekeningen, discrete berekeningen en optimalisatie, computationele statistieken voor datawetenschap en kwantitatief risicobeheer.

Opmerking: het Cursustraject kan online worden voltooid; Voor de Industry Project- en Thesis-tracks zijn persoonlijke lessen vereist.

Programma overzicht

Het MS in toegepaste wiskundeprogramma van Illinois Tech biedt een sterke basis die je voorbereidt op de uitdagingen van Ph.D. cursussen en onderzoek. Of train in geavanceerde wiskundige technieken en modellen, aantrekkelijk voor toekomstige werkgevers en die de mogelijkheid bieden om een carrière in verschillende industrieën na te streven.

Programma specialisaties

Programmaspecialisaties zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne arbeidsmarkt. Het kiezen van een specialisatie is optioneel en geen diplomavereiste.

  • Computationele statistieken voor datawetenschap
  • Discrete berekening en optimalisatie
  • Industriële wiskunde
  • Kwantitatief risicobeheer
  • Stochastische berekening

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($134.340 voor vijf jaar, gebaseerd op cijfers van najaar 2021).

We streven ernaar de kosten van uw diploma drastisch te verlagen, zodat u zich kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld $34.412 extra toe aan op behoeften gebaseerde collegegeld over een periode van vier jaar ($43.015 voor vijf jaar). (onder FAFSA-indieners, najaar 2021)
  • Wij zijn de #44 Best Value School in het land (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een of andere vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63,938

Voorzieningen

toelatingen

Programma collegegeld

leerplan

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen