Keystone logo
© CU Marketing Department
Ilia State University

Ilia State University

Ilia State University

Invoering

Waarom Ilia State University ?

Ilia State University verwelkomt elk jaar ongeveer 5.000 eerstejaarsstudenten op alle niveaus van het hoger onderwijs. ISU streeft ernaar aan de behoeften van elke student te voldoen en hen te helpen hun potentieel te bereiken. Ilia State University voorziet zijn studenten van een allround ervaring om hen de nodige kennis, vaardigheden en vertrouwen te bieden om toekomstige carrièredoelen te bereiken. ISU biedt een geavanceerde en toegewijde academische gemeenschap waar de studenten van experts kunnen leren en de kwalificatie krijgen waarnaar ze op zoek zijn.

Wij bieden:

Student-gecentreerd onderwijs - Levendige relaties tussen professoren en studenten dragen bij aan levendige academische samenwerking en debatten. Studenten worden aangemoedigd en ondersteund door de faculteit om hun individuele onderzoeksinteresses te vinden tijdens hun studie.

Op de praktijk gebaseerd curriculum - ISU werkt samen met overheidsinstanties en internationale organisaties, evenals publieke en private entiteiten die studenten de mogelijkheid bieden om theoretische kennis te integreren in de wereld of op het werk.

Uitwisselings- en double-degree-programmamogelijkheden - Sinds 2012 biedt ISU uitwisselingsprogramma's aan haar studenten en personeel aan in tal van internationale hogeronderwijsinstellingen. ISU biedt haar studenten de exclusieve mogelijkheid om een ​​diploma in dubbele graden te behalen bij verschillende Oostenrijkse en Amerikaanse universiteiten.

Concurrerend collegegeld - ISU biedt eersteklas onderwijs met concurrerend collegegeld en flexibele betalingsmogelijkheden in het land en de regio.

Onvergetelijke, levensechte en gastvrije gemeenschap voor studenten, waar studenten zich kunnen bezighouden met verschillende academische, sociale en culturele activiteiten.

Sluit je aan bij de Ilia State University en begin je geweldige levenservaring bij ons!

Statistieken

Ilia State University IN EEN NOTENDOP

 • Opgericht: 2006
 • Locatie: Tbilisi, Georgië
 • Medewerkers: 301 professoren en meer dan 1000 docenten, onderzoekers en andere medewerkers.
 • 4 scholen: School of Arts and Sciences, School of Natural Sciences and Engineering, School of Business, School of Law
 • Studenten: 15 763
 • Studieprogramma's: tot 80 geaccrediteerde programma's op bachelor-, master- en Ph.D. niveaus
 • Onderzoeks- en leerfaciliteiten in veel regio's van Georgië
 • School of Business: # 1 studiebestemming van Georgische eerstejaarsstudenten sinds 2015

  Locaties

  • Tbilisi

   Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5, 0162, Tbilisi

  Vragen