Keystone logo
IFFE Business School Master in Human Resources en People Management
IFFE Business School

Master in Human Resources en People Management

A Coruña, Spanje

Request duration

Spaans

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Je leert een strategisch plan te ontwerpen, evenals het HR-ontwikkelingsmodel, waarbij je de meest geschikte beleidslijnen en tactieken integreert. Verandermanagement, MVO en interne communicatie.

Arbeidsrecht, veiligheid en gezondheid

U kent de arbeidsrechtelijke context, de kaders voor collectieve onderhandelingen, de gezondheid op het werk en PRL. U weet hoe u activiteiten met betrekking tot arbeidsverhoudingen en vakbondsactiviteiten efficiënt kunt beheren.

HR-administratie

Je identificeert de belangrijkste tools en methodologieën voor het beheer van HR en de activiteiten van administratieve processen en beloningsbeleid.

HR-beheerprocessen

U weet hoe u personeelsmanagementprocessen moet implementeren en beheren. Ontwikkel selectie- of beëindigingsprocessen. Beheer door competenties en prestatie-evaluatiesystemen.

Waardeer beleid in people management

Je zult bestuderen hoe je managementmodellen voor intellectueel kapitaal en talent kunt ontwikkelen, en hoe je uitgebreide trainingsplannen, gelijkheid en evenwicht tussen werk en privé kunt ontwerpen en beheren.

Managementvaardigheden

Je ontwikkelt vaardigheden op het gebied van managementcommunicatie, leiderschap en teamwork. Je leert de kunst van onderhandelen en effectief conflictbeheer.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen