Keystone logo
IFA Paris

IFA Paris

IFA Paris

Invoering

IFA Paris - De internationale modeschool voor design en business

Met 1200 studenten die zijn ingeschreven voor haar 'Bachelor en Master / MBA-programma's op de campussen' Parijs, Shanghai en Istanbul, geeft IFA Paris de Franse mode en luxe erfenis door, evenals het gevoel voor innovatie en de aanleg om als een team te werken in een internationale omgeving.

Onze 3000 alumni van meer dan 50 verschillende nationaliteiten zijn succesvol geïntegreerd in de mode- en luxewereld.

Ons motto: laat uw creativiteit bloeien, deel onze passie voor uitmuntendheid.

Bezoek www.ifaparis.com voor meer informatie over onze campussen, programma's en meer

PARIJSSCHOOL

IFA Paris werd opgericht in 1982 om het Franse moderfgoed te combineren met de moderne geglobaliseerde wereld. Als het enige instituut in Parijs dat al zijn niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen in het Engels en Frans aanbiedt, richt IFA Paris zich op een zeer internationale studentenorganisatie uit alle hoeken van de wereld. International Fashion Academy, beter bekend als IFA Paris , biedt studenten niet-gegradueerde cursussen in design en marketing, en postdoctorale cursussen in design, business, communicatie en luxe in een omgeving van multidisciplinaire samenwerking. Met campussen in Parijs, Shanghai en Istanbul loopt IFA Paris voorop op het gebied van mode en luxe onderwijs en biedt cursussen aan die de breedte van de mogelijkheden in deze levendige industrie weerspiegelen.

Onlangs verhuisd naar 18-24 Quai de la Marne, kijkt IFA Paris over het beroemde kanaal en ligt het in het hart van het zich ontwikkelende 19e arrondissement. De nieuwe locatie heeft de omvang van de vorige academische faciliteiten verdrievoudigd en uitgebreide nieuwe voorzieningen toegevoegd voor studenten, waaronder grotere klaslokalen, een studentenlounge en een resource- en studiecentrum. Het gebouw zal ook verschillende nieuwe mode-atelierruimten huisvesten voor praktische projecten

SHANGHAI SCHOOL

IFA Paris is de leidende modeschool in China geworden en is uniek in het tonen van zijn toewijding aan succes door de beste, voornamelijk Franse professionele mode-instructeurs te brengen. In samenwerking met de Shanghai University of Engineering Sciences, richtte IFA Paris in 2002 zijn school op in Shanghai, de allereerste Chinees-Franse joint venture in modeducatie die werd goedgekeurd door de Chinese overheid. De school van Shanghai biedt een unieke mogelijkheid voor internationale studenten die inzicht willen krijgen in de snelstgroeiende mode- en luxemarkt ter wereld, terwijl ze hetzelfde hoogwaardige curriculum ontvangen dat in het Engels als in Parijs wordt gegeven. Shanghai is een open en extroversieve metropool en zijn opgang in de gelederen als modehoofdstad is ongetwijfeld een serieus onderwerp. Sinds de late periode van de 19e eeuw is Shanghai het modecentrum van China geweest. De Shanghai-stijl reisde de wereld rond in de jaren 1920 en de jaren 30 en kwam opnieuw naar voren in het heden met modeontwerpers die een mix van traditionele en moderne ideeën gebruikten om frisse modetrends te creëren. Opmerkelijk is dat het de moderne consumenten van het land zijn die China transformeren tot 's werelds grootste markt voor luxe en high-end mode-producten. Shanghai is onbetwistbaar het Mekka van China voor internationale mode en de luxe-industrie. De meeste buitenlandse mode- en sieradenmerken, van luxe tot massamarkten, rekenen op meer dan één winkel in de talloze modedistributiegebieden en grote winkelcentra van de stad. Terwijl luxe auto's, 5-sterren hotels en high-end dineren regelmatig bezienswaardigheden zijn in het centrum van de stad, is er nu ook een groeiende belangstelling voor jachten en privéjets bij de rijkste van China.

ISTANBUL SCHOOL

Na de oprichting in Frankrijk en China, is de IFA Paris modeschool nu ook aanwezig in een van de meest levendige steden op het kruispunt van Europa en Azië: Istanbul.

IFA Paris is erg trots om samen te werken met een van de meest gerenommeerde universiteiten in Istanbul: Bahçeşehir University .

De campus van de Bahçeşehir-universiteit is een belangrijke stap in het vervullen van de missie van de universiteit om een toekomst uit het verleden van het land op te bouwen, door een hub te vestigen in het zakencentrum van Istanbul, waar cultuur, onderwijs en leren elkaar ontmoeten om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van Turkije en de wereld . IFA Paris vindt het zowel een voorrecht als een voordeel voor haar studenten om het beste te halen uit wat de locatie te bieden heeft.

Als een van de meest opwindende en dynamische steden ter wereld, en een gediversifieerde plek vol musea, galerijen, parken en moderne hogescholen, is Istanbul in staat om een podium te bieden aan diegenen die verlangen naar het verkennen en ontwikkelen van hun eigen interesses en het starten van een carrière in de mode en luxe zakelijke omgevingen.

Centrum voor permanente educatie van de Bahçeşehir-universiteit (BAUSEM)

De institutionele visie van het Bahçeşehir University Continuing Education Centre (BAUSEM) is dat onderwijs een levenslang proces is van het zelfvervullende mechanisme van een individu. Het leidende principe van BAUSEM is het verspreiden van een cultuur van levenslang leren in de samenleving en het vergroten van het bewustzijn bij individuen dat leren niet beperkt is tot de grenzen van het formele onderwijs. IFA Paris en Bahçeşehir University bieden carrièremogelijkheden in mode en luxe voor professionals en voor diegenen die geïnteresseerd zijn in dit veld met hun korte trainingsprogramma's die gezamenlijk zijn gecreëerd door BAUSEM.

Waarom IFA Paris en Bahçeşehir University/BAUSEM samenwerking?

De slogan "In het hart van Istanbul" is geschikt voor een universiteit als Bahcesehir University (BAU)... Met zijn hoofdcampus aan de rand van de Bosporus in Besiktas begint elke dag vroeg met snelle mobiliteit en gaat de hele dag door. Bovendien is het mogelijk om op bijna elk onderdeel van de universiteit een evenement tegen te komen.

Het eerste dat opvalt als je onze universiteit binnenstapt, is het grote aantal buitenlandse studenten. Van de Verenigde Staten tot China, van Frankrijk tot Zuid-Korea vanuit een groot geografisch gebied van meer dan duizend buitenlandse studenten studeren aan BAU.

"BAU GLOBAL" biedt BAU-studenten de kans om vanuit heel verschillende punten onderwijs te krijgen. BAU Global kan dit bereiken via Berlijn, Toronto, Washington DC, Batumi, Cyprus, Hanoi, Kiev, Puebla, Brockwille.

Het vervoer naar BAU is vrij eenvoudig. BAU biedt een gratis pendeldienst aan de studenten en wetenschappers met hun eigen boten tussen twee campussen in het hart van Istanbul, Besiktas Noord, Beşiktaş Zuid, Göztepe ve Galata. De boten vertrekken vanuit een gebied dat ze de naam BAUPORT geven. Het is een gebied dat volledig is bestemd voor gebruik door de studenten met groen en een prachtig uitzicht op de Bosporus. De boten vertrekken op bepaalde tijden van de dag vanaf hun eigen aanlegsteiger en dit zorgt voor een aangename vaart tussen de campussen in Besiktas en Galata. Zo blijven studenten weg van het drukke verkeer in Istanbul en genieten ze van de oceaan en de frisse lucht terwijl ze van campus naar campus overstappen.

Ga naar https://www.ifaparis.com voor meer informatie

Locaties

 • Paris

  18-24 Quai de la Marne

 • Shanghai

  350 Xianxia Road

  • Istanbul

   Kadir Has Caddesi Cibali

   Vragen