Keystone logo
© Carrianna Field
IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs

Invoering

Een van 's werelds toonaangevende business schools, IESE werd in 1958 opgericht in Barcelona als de graduate business school van de Universiteit van Navarra. Als pionier op het gebied van executive onderwijs, was IESE een van de eerste business schools in Europa die programma's ontwierp voor high-level executives en managers.

Vandaag de dag, meer dan 50 jaar na de oprichting, heeft IESE campussen van wereldklasse in Barcelona en Madrid, en een centrum in New York City. De school biedt een volledige portfolio van MBA-programma's, een Ph.D. in management en een uitgebreide reeks van wereldwijde executive educatie programma's ontworpen voor professionals in verschillende stadia van hun carrière. IESE wordt consequent gerangschikt onder 's werelds beste businessscholen door prominente internationale publicaties, zoals de Financial Times en The Economist.

Korte gerichte programma's (SFP's) van IESE

De kortlopende programma's van IESE zijn ontworpen voor senior leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor het sturen van strategische verandering binnen hun organisatie.

De korte gerichte programma's (SFP's) van IESE richten zich op de meest relevante zakelijke kwesties en stellen mondiale bedrijfsleiders in staat om zich te concentreren op bestuurlijke uitmuntendheid en integriteit. De SFP-portefeuille wordt voortdurend bijgewerkt om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van management te weerspiegelen en is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: Immersie, Concentratie en Transformatie.

Onderdompeling


De portefeuille met korte, gerichte programma's is speciaal ontworpen om deelnemers een voorsprong te geven op de manier waarop ze de zakelijke uitdagingen van vandaag het beste kunnen aanpakken. Elk programma richt zich op één zakelijke uitdaging met een praktische, multidisciplinaire aanpak.

Concentratie


In een bevoorrechte leeromgeving en handige programmaformule verwerven deelnemers inzichten van onschatbare waarde van gerenommeerde professoren, thought leaders en collega-deelnemers, en leren ze hoe ze deze kunnen toepassen op hun eigen situaties.

transformatie


Elk programma is zo ontworpen dat het past in de veeleisende agenda's van resultaatgerichte managers en heeft onmiddellijk effect door conceptuele kaders en praktische hulpmiddelen te bieden die effectieve en zinvolle verandering stimuleren voor zowel het individu als de organisatie.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Barcelona

  IESE Business School - Barcelona Campus Avenida Pearson, 21 , 08034, Barcelona

  • Madrid

   IESE Business School – Madrid Campus Camino del Cerro del Águila, 3 , 28023, Madrid

   • New York

    IESE Business School - New York Campus 165 West 57th Street , 10019, New York

    • Munich

     IESE Business School - Munich Office Pacellistr. 4 , 80333, Munich

     Opleidingen

      Instelling biedt ook:

      Vragen