Keystone logo
IESDE School of Management

IESDE School of Management

IESDE School of Management

Invoering

over IESDE

De Institute for Advanced Studies in Management (IESDE) Het is veel meer dan een school die gespecialiseerd is in het senior management business: een ruimte om te leven, carrière, het bedrijfsleven en het milieu van de ondernemers en managers die onze programma's bij te wonen transformeren.

Dat wil zeggen, het zoekt de integrale ontwikkeling van de deelnemers.

De IESDE positioneert zich als een leider onder de business schools in Latijns-Amerika. Al 20 jaar heeft hij invloed op de ontwikkeling en transformatie van de meer dan 1.500 afgestudeerden: zakelijke leiders en directeuren van uiteenlopende en prestigieuze organisaties Puebla en de regio.

Na voltooiing van het programma, hebben onze deelnemers een ervaring die hem en zijn organisatie transformeert gehad; ontwikkelen of scherpen hun leidinggevende vaardigheden en leidinggevende vaardigheden die hen in staat stellen om beter aan te passen aan de voortdurende veranderingen waarmee organisaties in een geglobaliseerde wereld.

DOELSTELLINGEN

Het fundamentele doel van IESDE is om kennis en praktijk van de bedrijfsvoering te zenden. Ook, door de leiding van onze afgestudeerden te transformeren organisaties, dus het bevorderen van sociaal-economische ontwikkeling van Mexico duurzaam.

De principes waarop ons werk is gebaseerd, zijn:

  • Verbetering van leiderschap als een fundamentele pijler in de polis activiteit.
  • De ontwikkeling van managementvaardigheden en training ondernemer.
  • Bevorder discipline met een wereldwijde zakelijke visie.
  • Doordringen een hoge beslissingscriterium bij de deelnemers.
  • Onder andere een gevoel voor ethiek en sociale verantwoordelijkheid in het bedrijfsleven.

Locaties

  • Puebla City

    15 Norte 1-A Col. Centro Puebla,, 72000, Puebla City

    Vragen