Keystone logo
Brussels School of Governance (BSoG) Geavanceerde meester in Europese integratie
Brussels School of Governance (BSoG)

Geavanceerde meester in Europese integratie

Brussels, België

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

31 Aug 2024*

23 Sep 2024

EUR 6.000 / per year **

Blended, Op de campus

* Aanvraagdeadline voor EER-burgers

** Voor het eenjarige programma; €3.500/jaar voor het tweejarige programma

Invoering

De EuroMaster is een interdisciplinair programma in het Engels, gericht op een internationaal aanbod van jonge en middelgrote professionals en gevorderde studenten uit de politieke wetenschappen. Het biedt studenten een voortgezette academische opleiding in een breed scala van EU-beleidsmaatregelen en -concepten om een ​​grondig inzicht te krijgen in het proces van Europese integratie, zowel in economische als politieke zin.

Deze Advanced MA in European integration is een programma dat wordt georganiseerd door het Institute for European Studies, een Jean Monnet Centre of Excellence, en waarvan de graad zal worden uitgereikt door de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Het Instituut voor Europese Studies maakt deel uit van de Brussels School of Governance, een alliantie met het Vesalius College, opgericht in februari 2021.

Belangrijkste functies

  • Het programma werkt als een "Master na Master", wat vereist dat studenten sterke en consistente cijfers halen in minimaal 4 eerdere studiejaren.
  • Het curriculum biedt je de keuze uit 2 van de 5 beleidsspecialisaties, die op je diploma worden vermeld.
  • Studenten hebben de flexibiliteit om dit Advanced Master diploma in 1 of 2 jaar te behalen.
  • Het is een zeer internationaal programma met een evenwichtige mix van jonge professionals en voltijdstudenten.
  • Bovendien zorgt de beperkte klassengrootte voor veel interactie in de klas. Het onderwijzend personeel is een unieke mix van gerenommeerde EU-wetenschappers en EU-vakmensen van topniveau die academische strengheid combineren met de nieuwste praktische inzichten en culturele diversiteit.
  • Ondersteund door de uitgebreide expertise van ons Office for Teaching, Learning and Innovation om geavanceerde blended onderwijsmethoden mogelijk te maken.

Onderwijzend personeel

Het onderwijzend personeel van de Brussels School of Governance is een unieke mix van gerenommeerde EU-geleerden en EU-practici van topniveau die academische strengheid combineren met de nieuwste praktische inzichten en culturele diversiteit.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen