Keystone logo
IED – Istituto Europeo di Design Florence

IED – Istituto Europeo di Design Florence

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Invoering

Florence heeft een van 's werelds belangrijkste artistieke en culturele erfgoed, maar het is ook een stad met een lange geschiedenis in Italiaans design.

Het is gelegen in het hart van een regio waar grote productie-uitmuntendheid is die Florence een benijdenswaardige internationale reputatie heeft gegeven op gebieden variërend van mode en artistiek vakmanschap tot design en technologische innovatie.

Op zo'n onvergelijkbare plek voor diegenen die hedendaagse kunst en innovatie willen nastreven, richt IED zich op methoden om de voordelen te vergroten van het verweven van lokale expertise met alle verschillende culturen die men tegenkomt.

De deugdzame relatie tussen hoogwaardig artistiek vakmanschap en industrie is een traditioneel kenmerk van de kwaliteit van de productie in Florence en omgeving.

IED Florence vertegenwoordigt deze speciale relatie die, wanneer toegepast op training, zich vertaalt in het combineren van al deze vaardigheden - zowel oude als hedendaagse - die aan de basis liggen van nieuwe beroepen.

Campusfuncties

  Beurzen en financiering

  Locaties

  • Florence

   Via M. Bufalini 6/r , 50122 , Florence

  Vragen