Keystone logo
IE University Master in creatieve richting, inhoud en branding
IE University

Master in creatieve richting, inhoud en branding

Madrid, Spanje

10 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 34.000 *

Op de campus

* om een IE University -student te worden, moeten alle leden van de IE-community een eenmalige bijdrage leveren aan de IE Foundation; dit is een eenmalige betaling van € 1.200 die moet worden gedaan tijdens het inschrijvingsproce

Invoering

Overbrug de kloof tussen creativiteit en management. Dit programma bereidt je voor op het maken en leiden van inhoud en visuele projecten die gebruikers en publiek aanspreken. De nieuwe digitale economie heeft creatieve professionals nodig die in staat zijn om de nieuwste mediastrategieën onder de knie te krijgen, de kracht van storytelling en contentproductie begrijpen en benutten, en boeiende content en beelden afstemmen op de communicatiebehoeften van een merk.

De Master Creative Direction, Content & Branding is een programma van 10 maanden, beginnend met een gemeenschappelijke kernperiode waarin je samen met studenten van andere Masters Marketing, Communicatie & Sales de basis leert om je creatieve, analytische en commerciële, zakelijke, strategische en digitale vaardigheden. Na de gemeenschappelijke kernperiode ga je naar je gespecialiseerde programma naar keuze. Tijdens het programma heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan optionele certificaten of een internationale ervaring.

Redenen om de Master Creative Direction, Content & Branding te studeren

IE University vormt studenten tot toekomstgerichte en goed afgeronde professionals, met behulp van methodologieën die innovatie en inzetbaarheid op de voorgrond plaatsen

Benut je creatieve kracht

Leer door te werken aan echte, praktische contentproductieprojecten waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën in een door teamwerk gedreven internationale omgeving.

Carrièregericht programma

Begeleid door marktleiders, begin je vanaf het begin met het ontwerpen en beheren van visuele en digitale mediaprojecten en ben je voorbereid om in het veld te werken zodra je afstudeert.

Ontgrendel je high-impact strategische carrière

Het programma combineert training in de productie van visuele en digitale media-inhoud met een strategische kijk op zaken en communicatie om u in de voorhoede te plaatsen van enkele van de meest opwindende en creatieve carrièremogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt.

Leer van topprofessionals in de nieuwe digitale economie

Onze faculteit bestaat uit een diverse groep academici en professionals, die pedagogische nauwgezetheid en praktische expertise in de klas brengen.

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

Beurzen en financiering

toelatingen

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen