Keystone logo
Idep Barcelona Masterontwerp en marketing voor mode
Idep Barcelona

Masterontwerp en marketing voor mode

0 Years

Spaans

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het hoofddoel van deze masteropleiding is het opleiden van een ondernemer die zijn eigen modeproject wil lanceren, of voor degenen die de creatieve directeur van een merk willen zijn.

Hiervoor is het noodzakelijk om een professionele onderdompeling in mode te doen, van theoretische en praktische kennis en creatieve methoden om collecties te ontwikkelen die de huidige werkdynamiek vereist, tot die welke nodig zijn om een brede achtergrond te verwerven in termen van strategische beslissingen voor modebedrijven. .

De opleiding biedt de student de nodige wapens waarmee hij een modemerk kan lanceren en/of regisseren. Van uitgebreide training in marktanalyse en ontwikkeling van operationele strategieën die de levensvatbaarheid van een nieuw merkproject mogelijk maken, tot professionalisering in ontwerp door de ontwikkeling van projecten in zeer specifieke disciplines (zoals couture, casual design of ontwerp van accessoires) die een aanvulling vormen op de gebruikelijke training van modestudio's en u helpen de uitdaging op elk ander gebied aan te gaan.

Aan het einde ervan, en omdat in deze masteropleiding de nadruk wordt gelegd op de fundamentele aspecten om de overgang naar de professionele markt als ondernemer te vergemakkelijken, zal elke student het businessplan kunnen ontwikkelen voor een huismerkproject of, voor die die er de voorkeur aan geven, een bestaand merk te herpositioneren.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master Fashion Creative Direction
    • Barcelona, Spanje
  • Masteropleiding Ontwerp voor Duurzame Mode Technologie
    • Barcelona, Spanje
  • Master in mode, ontwerpbeheer en collectieontwikkeling - MIFAD
    • Milan, Italië