Keystone logo
Idaho State University College of Nursing

Idaho State University College of Nursing

Idaho State University College of Nursing

Invoering

De faculteit in de School of Nursing onderschrijft een gemeenschappelijke filosofie over mensen, verpleegkunde en verpleegkundig onderwijs die zowel de niet-gegradueerde als de afgestudeerde programma's omvat. De faculteit streeft ernaar leiders en visionairs te zijn in hun rol als verpleegkundige opvoeders, consumenten en pleitbezorgers voor consumenten van gezondheidszorg en gezondheidswerkers.

Het gebruik van verpleegkundige kennis is de belangrijkste focus in het niet-gegradueerde curriculum bij de ontwikkeling van beginnende beoefenaars. Het undergraduate-programma bereidt afgestudeerden voor om het hoofd te bieden aan de huidige en opkomende gezondheidsproblemen van de gemeenschap op lokaal en mondiaal niveau. Gedurende de ontwikkeling van de professionele rol leren studenten de ontvangers van verpleegkundige zorg te zien als individuen, families, groepen of gemeenschappen binnen culturele en ecologische contexten. De bevolkingsspreiding en de geografische aard van Idaho vereisen dat afgestudeerden bekwaam zijn in landelijke en grensverleggende verpleegkunde.

Graduate onderwijs is gebouwd op undergraduate onderwijs. Studenten zijn bereid om geavanceerde praktijkrollen op zich te nemen door verpleegkundige kennis te ontwikkelen door middel van onderzoek, theorie en praktijk. Op graduaatniveau dragen docenten en studenten bij aan de toepassing en uitwerking van verpleegtheorieën om verpleegkundige verschijnselen te beschrijven, verklaren, voorspellen en begrijpen. Graduate onderwijs faciliteert leeromgevingen waar studenten hun eigen kennisintegratie op een gevorderd niveau kunnen opbouwen. Gevorderde praktijkverpleegkundigen ontwikkelen brede kennis en ervaring om gepersonaliseerde, holistische gezondheidszorg te vergemakkelijken of te leveren aan cliënten gedurende hun hele leven in verschillende omgevingen, met de nadruk op de landelijke praktijk.

Locaties

 • Pocatello

  South 8th Avenue,921, 83209, Pocatello

  • Idaho Falls

   Science Center Drive,1784, 83402, Idaho Falls

   Vragen