Keystone logo
© BIMM University
The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

The Institute Of Contemporary Music Performance

Invoering

Bij de ICMP, hebben we altijd gericht op de behoeften en het potentieel van individuele studenten, ervoor te zorgen dat ons onderwijs is afgestemd en gepersonaliseerd, en geven u de beste kans op succes in de zeer competitieve en uitdagende omgeving van de muziekindustrie.

origineel

We zijn ontzettend trots op onze geschiedenis en erfgoed, ongeëvenaard in de muziek onderwijssector. In de loop van de 30 jaar hebben we het onderwijs, hebben we een reputatie voor kwaliteit, excellentie en succes verdiend, en, als gevolg daarvan, duizenden studenten hebben gekozen om te studeren met ons, waardoor de ICMP het uitgangspunt voor hun carrière in de muziek. De ICMP werd opgericht in 1986 als de Guitar Institute en Basstech, en was de eerste instelling die relevante, praktische en professionele opleiding voor hedendaagse muzikanten. Maar, terwijl de naam en de identiteit van de ICMP natuurlijke loop der jaren geëvolueerd, de onderliggende aandacht voor de behoeften van de leerlingen is nooit veranderd. Als gevolg daarvan kan ICMP afgestudeerden nu te vinden het maken van een succesvolle loopbaan over de hele wereld - spelen, uitvoeren, en het creëren van of het onderwijzen van muziek, zowel in hun eigen gemeenschap en op sommige van de grootste podia van de wereld.

Dit jaar op de ICMP, vieren we ons 30 jaar van ontwikkelen en leveren van relevante, hoogwaardige opleidingen voor muziekstudenten. We pionier in de lesmethoden, curriculum structuur en de filosofie dat nu de maatstaf voor hedendaagse muziek onderwijs zijn geworden. Ons onderwijs faculteit, onze grootste troef, is altijd ongeëvenaard in het Verenigd Koninkrijk, en in feite ergens anders in de wereld. Onze locatie in Londen staat centraal in ons vermogen om studenten te voorzien van een ongelooflijke waaier van mogelijkheden om hun talent te laten zien en hun netwerken op te bouwen, en onze inspirerende leeromgeving biedt u de perfecte gelegenheid om uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen ter voorbereiding op een succesvolle carrière in muziek.

Innovatief

De ICMP was de eerste die full-time programma's bieden voor studenten van de hedendaagse muziek, en we blijven innoveren en onze voorziening te ontwikkelen. Dit ongeëvenaarde ervaring betekent dat onze studenten de technieken om zich te uiten, de middelen om te overleven in de industrie, en de mogelijkheid om lonende carrière te maken als spelers, uitvoerders, leraren, leidinggevenden in de branche, ondernemers, en nog veel meer.Onafhankelijk

De ICMP is een onafhankelijke aanbieder van muziekonderwijs. In tegenstelling tot andere scholen, we zijn niet verplicht aan beleggers die op korte termijn zakelijke doelen te bereiken. Ons doel is niet alleen om meer en meer centra te openen en inschrijven meer en meer studenten. Als gevolg daarvan kunnen we een zeer lange-termijn visie op het ontwikkelen en verbeteren van onze levering en normen van uitmuntendheid aan de loopbaanontwikkeling van een breed scala van beginnende muzikanten, kunstenaars en muziek ondernemers ondersteunen. Aan de ICMP, kunt u er zeker van zijn dat de school heeft altijd uw beste belangen die op het hart. Veel plaatsen proberen onze formule te kopiëren, maar natuurlijk is er slechts een ICMP - origineel, vernieuwend, onafhankelijk en individueel.

WAAROM KIEZEN ICMP

Wij begrijpen dat als een aspirant-muzikant, songwriter of muziek zakelijke ondernemer heb je een aantal moeilijke keuzes te maken als je begint op je carrière. Onze missie is om te inspireren, te stimuleren en te rusten onze studenten om te slagen door het leveren van relevante en innovatieve onderwijs van de hoogste kwaliteit. En we hebben meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van de vaardigheden en kennis en het delen van onze ervaring met duizenden studenten.

Een persoonlijke benadering van onderwijzen en leren

Hier bij de ICMP, wordt iedere student begeleid, gesteund en gewaardeerd. Wij werken samen met u naar de verwezenlijking van uw persoonlijke doelen. Om dit te doen, hebben we diverse ondersteunende elementen in de plaats, met inbegrip van individuele leerplannen, een eerste diagnostisch onderzoek, doelen stellen en advies en begeleiding op de module keuzes. Om de leerervaring te verbeteren, bieden wij een scala aan persoonlijke ondersteuning, waaronder kleine klassen; persoonlijk begeleiders; drop-in sessies; gepersonaliseerde inzetbaarheid en industrie advies; onbeperkt gratis wifi; online toegang tot lesmateriaal via een speciale studentenportal; rechtstreeks toegang tot de prestaties en de werkgelegenheid; leerzorg van het Welzijn team; mogelijkheden om verbinding te maken met vertegenwoordigers van de studenten; en oefenruimtes die gratis kunnen worden geboekt.

Aangesloten op de Londense levendige muziekscene

Wanneer u een carrière in de muziek je begint, is het buiten kijf dat Londen is de place to be. Maar ook als een van de meest opwindende en bruisende steden in de wereld, Londen is in het hart van de wereldwijde muziekindustrie. Het is constant op het snijvlak van muziek, het definiëren van de populaire cultuur in de hele wereld en biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om de juiste verbindingen te maken. De ICMP in Londen locatie is een echte troef, want het betekent dat onze studenten zijn in de beste plek om te beginnen en te groeien in hun muzikale carrière.

Verbonden met de muziekindustrie

We hebben een ongeëvenaard netwerk van de muziek-industrie verbindingen, en we zijn trots op het succes dat ICMP afgestudeerden te bereiken. Wij zijn aangesloten bij alle grote platenmaatschappijen, uitgevers, initiatiefnemers en het management bedrijven die actief zijn in Londen, en we maken die contacten beschikbaar voor al onze studenten. Vanaf de eerste dag, bieden wij een breed scala van ondersteuning en mogelijkheden om onze studenten en afgestudeerden, waardoor u de best mogelijke uitvalsbasis om bereik je doelen.


Creatieve en inspirerende leeromgeving

We zijn toegewijd aan het investeren in de best mogelijke onderwijs-en leeromgeving voor onze studenten, met de nieuwste apparatuur altijd beschikbaar. Wat cursus u ook kiest om te volgen, zult u de faciliteiten en apparatuur die u nodig hebt om uw doelen te bereiken, samen met inspirerende lessen en een persoonlijke benadering van uw leren te vinden. Belangrijk is, kunnen alle ICMP studenten gebruik maken van onze faciliteiten voor eigen oefening, gratis, buiten de dienstregeling uur, en we zijn zeven dagen per week.Zeer ervaren docenten en praktijk van het bedrijfsleven

Het is van vitaal belang voor ons dat onze studenten leren van degenen die hen advies kan bieden op basis van real life experience. We weten voor een feit dat de studenten hebben meer kans om te slagen in hun carrière bij het onderwijs die zij ontvangen wordt door docenten die beschikken over een praktische kennis van de muziekindustrie wordt geleverd. Dat is de reden waarom onze docenten zijn niet alleen gekwalificeerde en ervaren docenten en academici, maar ook zeer ervaren professionals muziek, artiesten en muziek ondernemers in hun eigen recht. Ze brengen al deze kennis en ervaring, plus hun eigen uitgebreide industrie contacten, naar de klas, het verstrekken ICMP studenten met een uniek inzicht in het opbouwen en onderhouden van een carrière in de muziekindustrie.

Hoge contacturen en kleine groepsgrootte

Wij begrijpen dat met het oog op een persoonlijke ervaring om onze studenten te leveren, moeten we hard werken om te houden klasse maten small en contacturen hoog. Op een ICMP cursus dan profiteert u van een aantal van de hoogste contacturen overal geleverd in het Verenigd Koninkrijk hoger onderwijs, en hetzij in 1-1 of een kleine groep ervaart u als individu worden behandeld en hebben belangrijke toegang tot advies en begeleiding.

Gemeenschap van gelijkgestemde mensen

Aan de ICMP, bieden wij onze studenten een samenwerkingsverband en verzorgende omgeving, uitdagend en u te ondersteunen om het beste je kan bereiken. We zorgen ervoor dat onze studenten het gevoel dat ze deel uitmaken van een gemeenschap en de kans krijgen om relaties op te bouwen en zich met gelijkgestemde muzikanten. Wij bieden u een breed scala aan activiteiten waar te nemen, zoals masterclasses en optredens, rondleidingen en evenementen, clubs en sociale activiteiten. Wij organiseren ook eigen delen van evenementen en welzijn activiteiten. Uw student reis naar de ICMP ziet word je deel uit van een wereldwijde gemeenschap in een van de meest diverse en multiculturele steden in het Verenigd Koninkrijk, en krijgt u de kans om te mengen met mensen van allerlei achtergronden hebben, toegang krijgen tot interessante mogelijkheden, en echt jezelf onderdompelen in de muziekwereld.

Erkende, bewezen en gerespecteerd instelling voor hoger onderwijs

Onze kwaliteit en accreditaties zijn ongeëvenaard in de wereld van de hedendaagse muziek onderwijs. De ICMP wordt alom gerespecteerd als een ervaren en bewezen leverancier van het hoger onderwijs; we begrijpen dat alle aspirant-muzikanten hebben behoefte aan een serieuze en ervaren partner om hun persoonlijke muzikale doelen en ambities te realiseren. Voor 30 jaar, hebben de studenten zijn het kiezen van de ICMP als uitgangspunt voor hun eigen carrière - en je kan ook!

Kwaliteit en accreditaties

De ICMP is een gerespecteerd en erkend lid van de Britse kwaliteit van het hoger onderwijs gemeenschap. Wij zijn onderdeel van een kleine selecte groep van aanbieders die van de Quality Assurance Agency 'UK Quality Assured' kite merk kan gebruiken, waardoor u met de geruststelling dat door te kiezen voor de ICMP u het kiezen van een instelling die is getest op kwaliteit op dezelfde manier als andere Britse universiteit.

Locaties

  • London

    Foundation House 1A Dyne Road London NW6 7XG, NW6 7XG, London

    Vragen