Keystone logo
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Invoering

Waarden

Kwaliteit, authenticiteit, respect, gastvrijheid en voedselveiligheid

Een culturele drijvende kracht die waarden overbrengt

Het doel van ICIF, het Institute of Food and Wine van de regio's van Italië, is om te classificeren, beschermen en bevorderen van het imago van de Italiaanse keuken, de kwaliteit van lokale producten en regionale gerechten en wijn cultuur, door het uitvaardigen van kennis onder professionals over de hele wereld het benadrukken van de waarde van echte Italiaanse keuken en het uitstekende eten producten die het onderscheiden is een van de belangrijkste doelstellingen van ICIF's ter bevordering "Gemaakt in Italië".

Lifestyle, gastvrijheid en authenticiteit

ICIF heeft altijd de waarden van Italiaans eten en wijn, Italiaanse gastvrijheid en lifesyle over de hele wereld door deel te nemen aan evenementen en Initiatieven, zowel in Italië als in het buitenland. De bevordering van de Italiaanse keuken en topkwaliteit Italiaanse voedingsproducten gebeurt door de opleiding van jonge chef-koks aan het Italiaanse hoofdkwartier in het Kasteel van Costigliole d'Asti, in de Chinese Institute in Shanghai, in de instituten van Sao Paulo en Flores da Cunha in Brazilië , en door samenwerking met scholen en universiteiten van de Gastronomie in diverse landen over de hele wereld.

Hoofdactiviteiten

Culinaire opleiding, promotie van "Made in Italy", belangrijke gebeurtenissen en de strijd tegen namaak

Practicum

Training voor jonge Italianen en buitenlandse koks om een ​​professionele specialisatie regionale Italiaanse keuken te verwerven; de syllabus bevat ook opleidingen over voedselveiligheid en duurzaam beleid in het beheer van de voedselketen.

Bevordering van 'Made in Italy'

Bevordering van de Italiaanse keuken en top kwaliteit Italiaanse producten in het buitenland, door de organisatie van opleidingen en de verspreiding van informatie met betrekking tot "Made in Italy" en de uitvoering ervan door professionele koks en restaurateurs in de hele wereld.

Bevordering van Italiaans eten en wijn producten in het buitenland aan beurzen en internationale evenementen. Organisatie van eten en wijn reizen naar de essentie van de Italiaanse regionale keuken en cultuur, de producten van topkwaliteit en de rijke cultuur van de Italiaanse regio's te ontdekken.

Grote evenementen

ICIF is in de voorhoede van de internationale evenementen waar een gezaghebbende stem in het restaurant business vereist is, het leveren van expertise voor initiatieven die Italiaans eten en cultuur te bevorderen.

Strijd tegen namaak

Ze noemen het "Italian Sounding"De imitatie of vervalsing van Italiaans eten producten in het buitenland. Een nep-food product heeft een mix van Italiaanse namen, logo's, afbeeldingen en leuzen duidelijk toe te schrijven aan ons land.

Naast de educatieve doelstellingen, werd ICIF opgericht met het doel om te classificeren, beschermen en bevorderen van het imago van de Italiaanse keuken en producten van topkwaliteit in het buitenland, het beschermen van ambachtelijke productie, de verdediging van de consumenten van vervalsing en valsheid in geschrifte en door het verspreiden van kennis en technieken onder professionele koks en restaurateurs over de hele wereld.

Locaties

  • Turin

    Piazza Vittorio Emanuele II, 10 Costigliole d'Asti, 14055, Turin

  • Italy Online

    Piazza Vittorio Emanuele II, 10 Costigliole d’Asti (AT), 14055, Italy Online

    Vragen