Keystone logo
ICHEC Brussels Management School

ICHEC Brussels Management School

ICHEC Brussels Management School

Invoering

ICHEC Brussels Management School is een managementschool op universitair niveau in de traditie van toonaangevende business schools. Het biedt managementopleidingen in zowel dag- als avondprogramma's, als initiële opleiding en als permanente educatie.

Achter de naam ICHEC vind je niet alleen een managementschool, maar ook een team waarin elk lid zich inzet voor het versterken van de reputatie van de school en het handhaven van het hoge kwaliteitsniveau waarmee de school altijd is geassocieerd.

Internationale
Met zijn locatie in het centrum van Brussel, de hoofdstad van Europa, onderscheidt ICHEC School of Management zich door zijn internationale roeping - een van zijn essentiële strategische opties - en biedt ICHEC studenten tal van kansen.

De ICHEC School of Management heeft ervoor gekozen om internationaal management te benadrukken als een van haar belangrijkste academische pijlers, namelijk door studenten aan te moedigen ervaring op te doen met andere culturen, andere talen en andere manieren van leren dankzij een rijk en dicht netwerk van buitenlandse instellingen met waarmee het samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten.

Als internationale student kun je:

  • studeren aan ICHEC als uitwisselingsstudent voor een of twee sessies, terwijl ik ingeschreven blijf aan mijn thuisuniversiteit voor een volledig studieprogramma.
  • studeren aan ICHEC in het kader van de zomerprogramma's
  • studeren aan ICHEC voor een reguliere opleiding (undergraduate of graduate)

De graden die bij ICHEC worden aangeboden, zijn als volgt georganiseerd:

  • de masteropleidingen (1 of 2 jaar).

Onderzoek bij ICHEC
ICHEC is altijd actief betrokken geweest bij de managementwereld en luisterde naar zijn problemen en behoeften. Als zodanig bestaat het onderzoek bij ICHEC wezen uit toegepast onderzoek. Het is gericht op een beter begrip van de sociaal-economische realiteit, het ontwikkelen van theorieën die zijn geïnspireerd en geauthenticeerd door echte ervaring.
Onderzoeksgebieden bij ICHEC omvatten het beheer van organisaties en onderwijs, met name:

  • intercultureel management, regionale macro-economie, e-business, financiën, management van het MKB
  • levenslang leren en e-learning

Accreditaties

Geaccrediteerd door AACSB

Locaties

  • Brussels

    ICHEC Brussels Management School rue au Bois 365 a , 1150, Brussels

Vragen