Keystone logo
ICD Business School Programma Grande Ecole
ICD Business School

Programma Grande Ecole

5 Years

Engels

Full time

15 Jul 2024

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Het EFMD-geaccrediteerde programma Grande Ecole bereidt studenten voor op een succesvolle internationale managementcarrière in sales, marketing en business development (5-jarige masterstudie). Studenten kunnen in het 4e jaar instromen in het programma en kiezen uit twee specialisaties die in het Engels worden gedoceerd.

De specialisatie "International Business Development" bereidt studenten voor op het verbeteren van de marketingprocessen van een product of dienst op een internationale markt door hen in staat te stellen een strategie te bepalen en te implementeren die beantwoordt aan de verschillende uitdagingen van het bedrijf en zijn omgeving. Het doel van deze opleiding maakt deel uit van een sterke vraag van bedrijven: managers met een strategische visie. Deze laatsten moeten experts zijn in verkoop-, marketing- en ontwikkelingsfuncties om de waardeketen van bedrijven op nieuwe markten te optimaliseren.

De specialisatie "Luxury Marketing" biedt inzicht in alle subtiliteiten van een snel groeiende discipline, die je voeden als marketingexpert, met een sterke competentie voor innovatie en beheersing van de digitale context in samenhang met de omgevingscontext op het gebied van luxe.

Hoogtepunten van het Grande Ecole-programma

  • Een 5-jarige post-baccalaureaatsopleiding voor de beroepen van de toekomst
  • Een door de staat erkend masterdiploma
  • 6 gerichte specialisaties voor een gepersonaliseerd carrièrepad
  • Een unieke menselijke en ondernemersomgeving
  • Een internationale kijk
  • Professionele ervaring

toelatingen

leerplan

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen