Keystone logo
IC Institute

IC Institute

IC Institute

Invoering

"Het buitengewone doen als het gaat om innovatie, hoogwaardig onderwijs en onderzoek en tegelijkertijd sterke partnerschappen opbouwen om de wereld van morgen vorm te geven."

IC Institute is in 2008 opgericht met een duidelijke maar uitdagende missie: "Het buitengewone doen als het gaat om innovatie, hoogwaardig onderwijs/training en onderzoek en tegelijkertijd sterke partnerschappen opbouwen om de wereld van morgen vorm te geven." IC Institute biedt een reeks unieke educatieve diensten van hoge kwaliteit, faciliteert innovatie en bouwt partnerschappen op om de toekomst vorm te geven.

IC Institute profiteert van sterke relaties die het al jaren opbouwt en onderhoudt met pioniers van industrieën, toonaangevende bedrijven, academische toporganisaties en overheidsinstellingen. Daarom kunnen we met trots zeggen dat we het enige particuliere bedrijf in Europa zijn dat ons soort hoger onderwijs organiseert. Onze masteropleidingen worden lokaal en internationaal erkend en alle afgestudeerden zijn gekwalificeerd om zichzelf een Master of Science (MSc) te noemen.

Locaties

  • Beerzel

    Heiststeenweg,131, 2580, Beerzel

Vragen