Keystone logo
International Business School the Hague

International Business School the Hague

International Business School the Hague

Invoering

De International Business School the Hague ( IBSH ) is een gloednieuwe innovatieve school voor zaken en management gevestigd in Nederland en is gevestigd in de stad Den Haag. Het is een wettelijk gevestigde instelling voor hoger onderwijs en biedt bachelor- en masteropleidingen op het gebied van Business en Internationale Betrekkingen en Diplomatie.

Naast de opleidingen biedt IBSH een aantal korte en diplomacursussen die uw kennis en vaardigheden op specifieke, veelgevraagde gebieden zullen vergroten.

Onze programma's hebben een professionele en praktische focus en bereiden je voor op een succesvolle carrièrestart. Ons onderwijzend personeel heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven, die zij met u zullen delen.

Visie

IBSH'S visie "Creating Dynamic Leaders" gaat over het opleiden van studenten over de complexiteit waarmee bedrijven in de nabije en verre toekomst te maken zullen krijgen. IBSH is van mening dat het, door goed op de hoogte te blijven van toekomstige trends en nieuwe initiatieven, in staat zal zijn leerlingen zinvolle inhoud te bieden die hen het beste voorbereidt op leidinggevende functies in hun respectieve domeinen. Een dynamische leider is iemand die het holistische beeld kan begrijpen en in tijden van grote complexiteit de juiste beslissingen kan nemen.

Missie

IBSH'Delivering beyond expectations' is een missie die aansluit bij ons streven om voortdurend de verwachtingen van studenten, docenten en belanghebbenden te overtreffen. Dit betekent dat IBSH een continue feedbacklus moet onderhouden met alle belanghebbenden om de prestaties objectief te meten ten opzichte van de verwachtingen. We moeten ook voortdurend onze prestaties evalueren en aanpassen om de internationale normen te overtreffen.

Locaties

  • The Hague

    Rijswijkseweg 60, 2516 EH, , The Hague

  • Rijswijk

    Lange Kleiweg,12, 2288 GK, Rijswijk

    Vragen