Keystone logo
Ibn Haldun University MA in Turkse studies
Ibn Haldun University

MA in Turkse studies

Başakşehir, Turkije

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 11.000

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Master of Arts (MA) programma in Turkse Studies is een interdisciplinair programma dat een fundamenteel begrip van de geschiedenis, economie, politiek, sociologie en cultuur van het moderne Turkije combineert met diepere verkenningen in een of meer van deze gebieden, met het oog op de voorbereiding van de afgestudeerden voor ofwel (a) de nationale of internationale arbeidsmarkt in een gebied van activiteit met betrekking tot Turkije, of (b) het nastreven van hogere graden in de geschiedenis, sociologie of politieke wetenschappen.

De Mater of Arts in Turkse studies richt zich op de studie van de Turkse taal, cultuur, geschiedenis en samenleving. Dit programma is ontworpen voor studenten die een sterke interesse hebben in de Turkse cultuur en hun begrip van het land en zijn inwoners willen verdiepen.

Tijdens dit programma volgen studenten cursussen in Turkse taal, literatuur, geschiedenis, politiek en religie. Ze hebben ook de mogelijkheid om in het buitenland te studeren in Turkije om zich verder onder te dompelen in de taal en cultuur.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Master in Iberische en Ibero-Amerikaanse studies
    • Leuven, België
  • Geavanceerde meester in Europese integratie
    • Brussels, België
  • MSc in International Studies: Curriculum in European Studies
    • Siena, Italië