Keystone logo
IADES / Argentine Institute Of Secondary Education

IADES / Argentine Institute Of Secondary Education

IADES / Argentine Institute Of Secondary Education

Invoering

Superior, IADES, werd opgericht in 1956 met de toewijding om kwaliteitsonderwijs te bieden, zodat iedereen educatieve excellentie kan bereiken. Het bevordert een hoog academisch niveau samen met een persoonlijke begeleiding, essentieel voor de integrale ontwikkeling van elke student.

Het is een seculier onderwijscentrum, respectvol voor alle religieuze geloofsovertuigingen en open voor de gemeenschap, zonder enige vorm van discriminatie, waar de waarde van elk van de individualiteiten wordt gepromoot voor hun betere aanpassing en integratie, waardoor de benutting van het potentieel van elke student wordt vergemakkelijkt. bezit.

Ethiek en discipline zijn waarden die in de instelling worden gepromoot, zodat een klimaat van respect en orde heerst in de ruimte die vrije en verantwoordelijke actie aanmoedigt bij alle leden van de onderwijsgemeenschap.

Aanvankelijk werd het secundaire niveau gecreëerd en in 1976 werd het hogere tertiaire niveau opgenomen, waar ze studeert voor een computersysteemanalist en taal- en literatuurdocenten. Alle diploma's zijn officieel, afgegeven door het Ministerie van Nationale Opvoeding van de Argentijnse Republiek, en zijn ook geldig in heel Mercosur.

Sinds 2019 is het mogelijk om de tertiaire carrières van de IADES te articuleren met de volgende nationale universiteiten: de National University of Lanús, National University of Lomas de Zamora, National University of La Matanza. Op deze manier kunnen de afgestudeerden van systeemanalyse worden ontvangen van systeemingenieurs en taal- en literatuurdocenten, respectievelijk in taal- en literatuurwetenschappers, in deze hoge studiehuizen.

Locaties

  • Buenos Aires

    Montevideo,467, C1019, Buenos Aires

    Opleidingen

    Vragen