Keystone logo
IADE Master in branding en modeontwerp
IADE

Master in branding en modeontwerp

Lisbon, Portugal

2 Years

Portugees

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

presentatie

De master Branding and Fashion Design is ontstaan in samenwerking tussen IADE en UBI - University of Beira Interior, en profiteert van wat beide instellingen het beste bieden aan de gebieden die het programma structureren en definiëren: van IADE ontvangen ze het prestige van een solide DNA en een erkende ervaring op het gebied van ontwerp en marketing; van het ubi, de historische hoofdstad van een textielerfgoed met erkende nationale verdienste.

Ambitieus en innovatief sinds het begin, deze masteropleiding is ontworpen om op een concrete en gespecialiseerde manier te reageren op complexe behoeften die zowel in de markt als in de communicatie en promotie van mode worden waargenomen.

Het programma stelt voor om gekwalificeerde professionals en ondernemers op te leiden, waarbij de ontwikkeling van kritische en geïnformeerde geesten wordt gestimuleerd, die in staat zijn om trends op het gebied van branding en modeontwerp te creëren of te interpreteren zonder een onmisbaar gevoel van sociale verantwoordelijkheid op te geven.

voordelen

  • Uniek programmaprofiel op de markt, versterkt door de manier waarop het de theoretische en ontwerpdimensies van Branding en Fashion Design verwoordt met zijn directe toepassing bij het creëren van merkwaarde.
  • Gelegenheid om een merk- en collectieproject te ontwikkelen, van concept tot promotie, met publiciteit en presentatie.
  • Een ondernemende houding bij studenten bevorderen, met verschillende voorbeelden van projecten die zijn gemaakt en met succes in de markt zijn geïmplementeerd.
  • Het aanmoedigen van deelname aan competities die relevant zijn voor het gebied van nationale en internationale reikwijdte, waarbij studenten in dit proces worden begeleid door het docententeam.

fabriek

The Factory is IADE speciale projectbureau van IADE . De belangrijkste missie is om IADE reputatie en de merkherkenning van IADE te benutten. In deze eenheid, waar waarde en kennis worden geproduceerd, wordt de relatie tussen studenten, docenten, laboratoria en het maatschappelijk middenveld duidelijk benadrukt.

De projecten van de fabriek worden in wezen gedefinieerd in drie actielijnen: parallelle fabricage (ontwikkeling van buitenschoolse projecten); curriculum fabricage (projecten binnen de academische context en in samenwerking met partners uit het maatschappelijk middenveld) en fabricage van de toekomst (onderzoek toegepast op de ontwikkeling van projecten die vanaf nul ontworpen en gecreëerd zijn).

Tijdschema / duur

Dag of na het werk / 4 semesters

campus

Santos - Lissabon / UBI - Covilhã

toelatingen

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen