Keystone logo
Hyperion University of Bucharest Sociale wetenschappen, geesteswetenschappen en natuurwetenschappen
Hyperion University of Bucharest

Sociale wetenschappen, geesteswetenschappen en natuurwetenschappen

Bucharest, Roemenië

Request duration

Engels, Roemeense

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Faculteit der Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen en Natuurwetenschappen vertegenwoordigt momenteel een belangrijk didactisch en wetenschappelijk potentieel binnen de grote familie van faculteiten waaruit Hyperion University bestaat.

Een deel daarvan, de specialisatie Geschiedenis, opgericht in 1990, organiseert voltijds universitaire studies, met als missie het opleiden van onderzoekers, museografen, archivarissen, archeologen, etnologen en docenten voor pre-universitair en universitair onderwijs. Na voltooiing van hun studie krijgen afgestudeerden een attest van kennis van een moderne vreemde taal en een opleiding op het gebied van psycho-pedagogische wetenschappen (afhankelijk van de opties).

In het eerste decennium van hun bestaan droegen gerenommeerde professoren, artsen in de geschiedenis, nationaal en internationaal erkend, zoals academicus Dan Berindei, Gabriel Strempel, Constantin Preda, Ligia Bârzu, Ion Barnea, bij aan de opbouw van de instelling en aan particulier historisch onderwijs. Florentina Căzan, Mircea D.Matei, Nicolae Ciachir, Gh.I. Ioniţă, Ion Chiper, Vasile Curticăpeanu, Iulian Cârţână, Maria Totu, enz.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen