Keystone logo
University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Invoering

De University of Applied Sciences Ludwigsburg is gespecialiseerd in het onderwijs van het management in het openbaar bestuur. de ongeveer 2500 studenten van de universiteit worden gegeven door een aantal hoogleraren en docenten. De twee faculteiten,

Management and Law Tax and Business Law

bieden vier Bachelor graden en twee meester graden. Meer dan 98% van de oorspronkelijk ingeschreven studenten hun gekozen opleiding.

Afgestudeerden sluiten van hun Bachelor studies zijn in staat om de verworven kennis en vaardigheden toe te passen in een professionele omgeving. Het didactisch concept van stimuleert wetenschappelijk werk en is ontworpen om afgestudeerden een gevoel van verantwoordelijkheid in het kader van een vrije democratische en sociale rechtsstaat te geven. De programma's in staat stellen de studenten om hun academische, persoonlijke, sociale, team-building en zakelijke vaardigheden te ontwikkelen.

Een onderscheidend kenmerk van de bacheloropleidingen is de combinatie van wetenschappelijk werk en praktische ervaring in de vorm van stages in het openbaar bestuur op staats- en gemeentelijk niveau. Kleine studie groepen zorgen voor een uitstekende steun kan worden gegeven aan individuele studenten door de professoren en docenten. Kandidaten voor de bacheloropleidingen moet een geldige ingang diploma hoger onderwijs (bijvoorbeeld A-levels) te hebben.

De UNIVERSITEIT biedt twee masteropleidingen: De full-time masteropleiding European Public Administration bereidt afgestudeerden voor een loopbaan in hogere ambtelijke functies. De Master of Public Management is een part-time programma met een speciale focus op leiderschap en is ontworpen voor het openbaar bestuur de werknemers op zoek naar een senior management positie.

Locaties

  • Ludwigsburg

    Hochschule für öffentliche Verwaltung und Finanzen Ludwigsburg, Postfach 0489

    Vragen