Keystone logo
Hunter College

Hunter College

Hunter College

Invoering

Bij Hunter College bieden we meer dan 170 rijke en uitdagende academische programma's die studenten uitrusten met een wereldwijde kijk en de expertise om te gedijen in hun gekozen loopbaan.

Hunter College van de City University of New York, een vooraanstaande openbare universiteit, waardeert leren in de vrije kunsten en wetenschappen als een hoeksteen van individuele ontwikkeling en een essentiële basis voor een meer rechtvaardige en inclusieve samenleving. Voortbordurend op onze lange traditie van het uitbreiden van kansen, zoeken we studenten met alle achtergronden om een rigoureuze educatieve ervaring op te doen die hen voorbereidt om leiders en vernieuwers te worden in hun gemeenschap en in de wereld. Hunter draagt ook bij aan een intellectueel discours door uitstekende wetenschap en creatieve activiteiten van haar ervaren faculteit te ondersteunen.

De undergraduate-, graduate- en professionele curricula van Hunter dagen studenten uit om kritisch na te denken - om problemen vanuit meerdere perspectieven te benaderen, de vragen die elk oproept te onderscheiden en het soort bewijs voor elke waarde te herkennen. De academische programma's van het College benadrukken het belang van menselijke diversiteit, leggen de nadruk op onderzoek en artistieke creatie, en nodigen studenten uit om hun opleiding buiten de campus uit te breiden. We cultiveren de kwaliteiten die onze afgestudeerden nodig hebben om te gedijen in de door hen gekozen loopbaan en om een verschil te maken als actieve burgers.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • New York

    Park Avenue,695, 10065, New York

    Vragen