Keystone logo
National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

National University of Ireland Galway School of Humanities

Invoering

De School of Humanities stimuleert interesse en onderzoek in vele multi-disciplinaire gebieden met programma's, variërend van Cultuur en Kolonialisme Ierse Studies, Engels, geschiedenis, filosofie of Oude Ierse naar Film en Digital Media. De vaardigheden van kritische analyse, het oplossen van problemen en andere overdraagbare vaardigheden worden bereikt door middel van onze innovatieve onderwijsprogramma's. Zo afgestudeerden zijn uitgerust om verantwoordelijke burgers en gewaardeerde leden van de samenleving te worden.

Over de universiteit

Met meer dan 17.000 studenten en meer dan 2.400 medewerkers, NUI Galway heeft een onbekend reputatie voor onderwijs en onderzoek van topkwaliteit.

Onze reputatie

NUI Galway heeft verdiend nationale en internationale erkenning als een onderzoek onder leiding van de universiteit met een streven naar topkwaliteit teaching.

Onze Campus

Onze campus is veranderd de afgelopen tien jaar door middel van onze € 400.000.000 hoofdstad programma. Met meer dan 90 gebouwen op 105 hectare grond, de universiteit ligt in het hart van de stad Galway.

Hoe we Unique

Vanuit onze positie op de rand van Europa, bereiken we de wereld, en we hebben de meest uiteenlopende studenten in Ierland. Ierse taal en cultuur, maar ook vrijwilligerswerk en community outreach spelen een sterke rol in de student ervaring hier.

De Ierse taal

De taal heeft een unieke positie in de universiteit, voornamelijk te wijten aan de nabijheid van de Connemara Gaeltacht - de grootste Ierse taalgebied in Ierland.

Onze Geschiedenis

Van Queen's College aan de Nationale Universiteit van Ierland, is de universiteit verleden verweven met de geschiedenis van Galway en Ireland.

Studenten Naast de traditionele vakken zoals Engels, geschiedenis en filosofie, worden de studenten in de geesteswetenschappen ook aangeboden mogelijkheden om gebieden van belang, zoals de Ierse Studies, Journalistiek, Creatief Schrijven, Film of Drama en Theaterwetenschap ontwikkelen. Ons assortiment van undergraduate programma's combineren traditionele Arts onderwerpen met deze specialismen waardoor een extra element aan de student kwalificatie.

Promovendi Onze school heeft een levendige student onderzoeksgemeenschap met meer dan 120 promovendi. Studenten worden gekoppeld aan een toezichthouder in hun gebied van belang en hebben toegang tot grote archiefbestanden en een brede onderzoeksgemeenschap. Vele interactieve conferenties, samenwerkingsverbanden en initiatieven te nemen plaatst elk semester stimuleren van een dynamische gemeenschap van onderzoekers.

Daarnaast, Geesteswetenschappen heeft eenentwintig verschillende onderwezen MA-programma's aanbieden velen een brug naar promotie-onderzoek of, in het bijzonder voor meer professioneel gerichte programma's, verhoogde inzetbaarheid. Veel van onze MA programma's worden aangeboden op ofwel een full-time of part-time basis.

International Students Onze Engels, geschiedenis en filosofie cursussen zijn populair bij internationale studenten met een paar honderd per jaar nemen van lessen. Onze kleine groep klassen zorgen voor uitwisseling van ideeën en het delen van verschillende culturen. De meeste van onze onderwezen MA-programma's hebben een cohort van internationale studenten die een interessante en dynamische mix van perspectieven in de klas groepen creëert.

Locaties

  • Galway

    c/o School of Humanities, Galway, University Road, , Galway

    Vragen