Keystone logo
Hult

Hult

Hult

Invoering

Voor degenen die gemaakt zijn om te doen

Hult is meer dan een businessschool zonder winstoogmerk, het is een dynamische multiculturele gemeenschap die een aantal van 's werelds meest vooruitstrevende zakelijke talenten opleidt, inspireert en verbindt. We keren de traditionele benadering van onderwijs om door ervaringen van leren door te gebruiken om de vaardigheden van studenten vanaf het moment dat ze bij ons komen te transformeren in die van een uitzonderlijke zakenman, vanaf het moment dat ze afstuderen.

We hebben een missie om's werelds meest relevante business school te zijn.

Wij zijn van mening dat een business school je zoveel meer moet bieden dan een diploma. Onderwijs draait om transformatie. Studenten willen vaardigheden die hun leven zullen veranderen. Werkgevers willen afgestudeerden die hun bedrijf zullen transformeren. De samenleving wil bedrijven die de wereld veranderen. Zoals alle verandering, begint het met actie.

Door ons te concentreren op wat onze studenten in de echte wereld kunnen doen, in plaats van op de theorie die ze in de klas bestuderen, geven we prioriteit aan die vaardigheden en mentaliteit die het meest relevant zijn om op dit moment verandering teweeg te brengen - in de carrières van het individu, de bedrijven waarvoor ze werken in en de samenleving waarin ze leven. Dit geloof in leren door te doen gaat verder dan een onderwijsfilosofie; het is de leidende kracht achter elk programma dat we aanbieden, elke cursus die we maken en elke klas die we geven.

Mensen die gemaakt zijn om te doen, komen van over de hele wereld naar Hult om:

Doe uitdagingen

Creatieve probleemoplossing en samenwerking zijn essentieel voor persoonlijk en professioneel succes. Onze studenten oefenen voortdurend wat ze op de werkplek gaan doen, zodat ze relevante vaardigheden opbouwen waarmee ze elke uitdaging aankunnen die ze na hun afstuderen tegenkomen. Dit, in combinatie met hun daadkrachtige houding, natuurlijke nieuwsgierigheid en internationale kijk, maakt onze afgestudeerden zo gewild bij werkgevers over de hele wereld.

Doe globaal

Succesvol zijn in internationaal zakendoen heeft alles te maken met intercultureel begrip. Ondergedompeld in een smeltkroes van 141 nationaliteiten verspreid over een wereldwijd campusnetwerk, gedijen Hult afgestudeerden niet alleen in een internationale omgeving; ze weten hoe ze het moeten gebruiken om resultaten te behalen. Onze studenten bouwen een wereldwijd netwerk op door samen te werken met klasgenoten van over de hele wereld - potentiële partners, investeerders en contacten zijn overal. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van internationale studenten bij het vinden van een internationale baan. Klas van 2020 Hult -afgestudeerden werden aangenomen bij 450 verschillende bedrijven in 75 landen.

Doe groei

We streven ernaar studenten te helpen de beste versie van zichzelf te zijn en de veerkrachtige, zelfbewuste, ethische leiders te worden die de toekomst nodig heeft. Zodat ze niet alleen hun eigen leven, maar ook het bedrijfsleven en de samenleving als geheel kunnen blijven verbeteren. Verandering stopt nooit, en geen van beiden zou moeten leren. Of de doelen van onze afgestudeerden nu veranderen of hun branche verandert, dankzij onze opties voor levenslang leren kunnen ze de rest van hun carrière elk jaar terugkeren naar Hult om altijd up-to-date en relevant te blijven.

Onze missieverklaring:

We streven ernaar om de meest relevante business school ter wereld te zijn. Onze missie is om een positieve impact te hebben op individuen en organisaties door hun managementpraktijken te transformeren. We doen dit door gebruik te maken van ons wereldwijde bereik, door creatief, ondernemend en toonaangevend te zijn. We dragen ook bij aan duurzame groei en helpen leiders om commercieel succes en maatschappelijk welzijn te integreren. Op deze manier hopen we de business school bij uitstek te zijn voor bestaande en aspirant-leiders.

Baanbrekende samenwerkingen en partnerschappen

Een baanbrekende samenwerking

We bieden onze unieke opleiding aan voor het toonaangevende bedrijf Ernst & Young (EY). We bieden nu drie bedrijfsprogramma's aan de 312.000 medewerkers van EY in meer dan 150 landen: de EY Tech MBA van Hult (2020), EY Master's in Business Analytics van Hult (2021) en de EY Master's in Sustainability van Hult (2022). Onze innovatieve leermodellen zijn ontworpen om studenten en werkgevers te helpen relevant te blijven in een constant veranderende zakelijke omgeving. Dit is nog maar het begin om meer zakelijke partners te helpen zich voor te bereiden op de uitdagingen van morgen.

Brown Business Bootcamp

Samenwerken voor zakelijke uitmuntendheid

We werken samen met Brown University om onze praktische, real-world benadering van bedrijfseducatie beschikbaar te maken voor Brown-studenten. De Business Boot Camp wordt gegeven door uitstekende docenten van beide scholen en is een intensieve, meeslepende reis naar Hult 's kenmerkende leren-door-doen-ervaring.

Streng relevant onderzoek

Onze kracht ligt in het vertalen van baanbrekende denkwijzen naar de praktijken die ten grondslag liggen aan onze programma's om organisaties te helpen op het hoogste niveau te presteren en voorop te blijven lopen.

Ons onderzoek valt uiteen in twee thema's, die onze bestaande onderzoeksvoortgang weerspiegelen en ook gebruikmaken van het onderscheidende voordeel van de school als een unieke internationale instelling, met studenten en docenten afkomstig uit en lesgeven in verschillende delen van de wereld als een enkele gemeenschap.

Het creëren van disruptie belicht de strategieën die anticiperen op, vorm geven aan en reageren op veranderingen in internationale markten. Welke lokale of mondiale gebeurtenissen, technologie of scenario's maken een nieuwe strategie mogelijk of activeren deze? Hoe worden strategieën geconstrueerd, gecommuniceerd en geïmplementeerd? Hoe goed presteren specifieke strategieën, vooral in multinationale omgevingen? Hoe kunnen strategieën die in de ene markt succesvol zijn, worden benut in een andere markt die zich misschien aan de andere kant van de wereld bevindt?

Transforming Behaviour heeft betrekking op de continue verbetering van organisatorische en persoonlijke leiderschapspraktijken. Dit omvat een rigoureuze, op gegevens gebaseerde beoordeling van de interventies en programma's die de grootste langetermijnverbetering opleveren in het gedrag van individuen, teams en organisaties in zakelijke omgevingen wereldwijd.

Impactonderwijs met de Hult -prijs

's Werelds grootste prijs voor sociale impact

Bij Hult geloven we dat bedrijven de kracht en de verantwoordelijkheid hebben om levens ten goede te veranderen. De Hult -prijs is een wereldwijde studentenwedstrijd die universiteitsteams uitdaagt om de meest urgente mondiale problemen op te lossen met levensvatbare zakelijke ideeën.

De Hult -prijs wordt georganiseerd in samenwerking met de Verenigde Naties. Finalisten pitchen voor een gewaardeerde jury bestaande uit wereldwijde bedrijfsleiders, opinieleiders en veranderaars. Het team met het bedrijfsidee dat het potentieel heeft om de grootste impact te maken, ontvangt $ 1 miljoen USD en ondersteuning om hun idee te realiseren.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

Locaties
 • Boston

  1 Education Street, , Boston

  • San Francisco

   1355 Sansome Street, , San Francisco

   • London

    37-38 John St, , London

    • Dubai

     Hult Dubai Campus Dubai Internet City, , Dubai

     • Shanghai

      4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, , Shanghai

      • New York

       41 Cooper Sq #901, , New York

       Vragen