Keystone logo
© Carrianna Field
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Invoering

Zaken, toerisme en gastvrijheid zijn de grootste tewerkstellers, maar ze eisen ook mankracht van hoge kwaliteit. Met dit in gedachten biedt HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​een reeks studieprogramma's in het bedrijfsleven, toerisme en de horeca.

Onder de doelstellingen van de school zijn:

 • Hoogwaardig onderzoek produceren, met de nadruk op zowel maatschappelijke als industriële behoeften.
 • Het zelfstandig ontwikkelen en aanbieden van postuniversitaire, bachelor-, diploma- en certificaatprogramma's en in samenwerking met nationale en internationale instellingen / organisaties / industrie.
 • Trainingstrajecten voor capaciteitsopbouw, trainingsprogramma's op de werkplek, programma's voor ondernemersontwikkeling en managementontwikkelingsprogramma's voor verschillende niveaus, onafhankelijk en in samenwerking met nationale en internationale instellingen / organisaties / industrie aanbieden.

Al hun programma's zijn ontwikkeld in overleg met deskundigen uit de toeristenindustrie, brancheorganisaties en academici. Alle faculteitsleden van de school zijn volledig gekwalificeerd en ervaren in verschillende bedrijfs-, marketing- en toerismegerelateerde gebieden zoals bedrijfskunde, digitale marketing, hotelmanagement, F

HTL streeft naar het creëren van de perfecte combinatie van kennis, praktische ervaring en relevantie om zijn studenten te voorzien van het vertrouwen en de vaardigheden die ze nodig hebben om vooruit te komen in de wereld van het werk. Niet alleen zijn employability-vaardigheden ingebed in elke cursus, maar de sectorbepalende 'toekomstige' loopbaan en employability-service biedt hulp en advies, cursussen en werkervaringsmogelijkheden om studentencv's te helpen op te vallen.

FACILITIES

De school heeft twee campussen: een van hen bevindt zich in het stadscentrum van Barcelona, een andere in het centrum van Valencia.

ACCREDITATIES / PARTNERSCHAPPEN

HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​is een particuliere onderwijsinstelling die is geaccrediteerd door de gemeenteraden van Barcelona en Lloret de Mar. Ze werken nauw samen met de universiteit van Girona, de Europese universiteit Miguel de Cervantes, de Artesis Plantijn Antwerpen School. Ze zijn een samenwerkende onderwijsinstelling met een hotelgilden van Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

De school is geaccrediteerd door het Instituto Cervantes, de staatsinstelling van de Spaanse taal voor buitenlanders als examencentra voor SIELE-examens. Hun studieplannen omvatten de Spaanse taalvoorbereidingsmodule voor DELE een SIELE-examen van elk van de 5 aangeboden niveaus van A1 tot C1.

69114_Accreditations.jpg

LERAREN

Leraren, instructeurs, specialisten en assistenten van HTL volgen de kernwaarden van hun instelling.

Leren: zij ondersteunen het succes van studenten, toegang tot onderwijs, passend gebruik van technologie, ontwikkeling van geletterdheid, communicatie en uitwisseling van ideeën over disciplines en locaties, verkenning en toepassing van nieuwe ideeën en het nastreven van levenslang leren.

Ontdekking: door het nastreven van gratis onderzoek bevorderen ze een duurzame leergemeenschap.

Betrokkenheid: ze hechten waarde aan de voortdurende samenwerking met hun partners in het onderwijs, met gemeenschappen in hun regio en met collega's over de hele wereld.

Prestatie: ze geloven in het potentieel van hun studenten en zetten zich in voor het bevorderen van de excellentie en het succes van hun studenten, docenten, medewerkers en alumni.

Diversiteit: zij waarderen de menselijke diversiteit in al zijn dimensies en streven naar behoud van leer- en werkomgevingen die rechtvaardig, divers en inclusief zijn.

Viering: ze vieren de prestaties van hun studenten, docenten, medewerkers, alumni en de gemeenschappen die zij dienen.

Duurzaamheid: ze ondersteunen een gezond duurzaam milieu door middel van progressieve operationele praktijken en het bevorderen van milieubewustzijn.

69151_CitiesInSpain.jpg

DE SCHOOLFACILITEITEN VAN BARCELONA

De stad Barcelona is in een grootse stijl aangelegd en is de perfecte plek om te studeren. Met zijn bevoorrechte locatie tussen de Middellandse Zeekust en besneeuwde bergen en ongeëvenaarde faciliteiten voor toerisme, sport en buitenactiviteiten, is het geen wonder dat zoveel studenten ervoor gekozen hebben naar Barcelona te verhuizen. Door zich in het centrum van de stad te vestigen heeft HTL International School een uitgebreid scala aan uitstekende faciliteiten kunnen bieden om het onderwijsproces te creëren dat is gericht op persoonlijk professioneel leren.

Op HTL International School hebben ze twee geweldige campussen: Barcelona en Valencia. Op de school kunnen studenten genieten van de grote klaslokalen van de campus, gratis internettoegang, online leerfaciliteiten, computerlokalen voor examenspraktijken, bibliotheken en een ruimte voor communicatieve vaardigheden. Bovendien wordt de school in Barcelona omringd door een groot aantal bezienswaardigheden, restaurants, sportfaciliteiten, vervoersnet, stadsstranden, musea, theaters en winkelstraten.


VALENCIA SCHOOLFACILITEITEN

Valencia is de moeite van het leven waard, niet alleen vanwege de paella. Dit is de derde grote stad in Spanje en de belangrijkste bestemming voor zowel cultureel als recreatief toerisme. Onze campus ligt in het centrum van de stad, dus je kunt alle soorten toerisme combineren met je studies.

Bij HTL International School hebben we twee geweldige campussen: Barcelona en Valencia. Op de school kunnen studenten genieten van onze grote klaslokalen, gratis internettoegang, online leerfaciliteiten, computerlokalen voor examenspraktijken, bibliotheken en een ruimte voor communicatieve vaardigheden. Dankzij de locatie kan de campus van Valencia u veel kansen bieden. Van culturele bezienswaardigheden tot de luie dagen op het strand, bereikbaar met een rechtstreekse bus van school.

Locaties

 • Barcelona

  Carrer Diputación 282, 08009, Barcelona

 • Valencia

  Calle Cotanda 1, 46002, Valencia

  • Madrid

   Calle Santa Brígida 23, 28004, Madrid

   Vragen