Keystone logo
HSE University

HSE University

HSE University

Invoering

Modern HSE werd in 1992 opgericht door vooraanstaande Russische economen en regeringshervormers om economische en sociale verandering in Rusland te bevorderen door een nieuwe generatie economen op te leiden en nieuwe ideeën in de publieke en private sector te inspireren. In de afgelopen decennia is de universiteit snel uitgegroeid van een economische school tot een gerenommeerde onderzoeksuniversiteit met nu meer dan 47.500 studenten en 7.600 docenten op campussen in vier van de belangrijkste steden van Rusland. De universiteit heeft enkele van de beste academische afdelingen en onderzoekscentra van het land op het gebied van economie, management, sociologie, openbaar beleid en informatica. HSE is de thuisbasis van de meest geavanceerde programma's en faculteiten in Rusland, waaronder de eerste afdeling Urban Studies van het land. In 2014 opende de universiteit, in samenwerking met het toonaangevende internetbedrijf Yandex, de faculteit Computerwetenschappen om toekomstige generaties computerprogrammeurs en ingenieurs op te leiden.

Internationaal Sinds het prille begin is HSE een internationaal gedreven universiteit. Het heeft nu samenwerkingsverbanden met meer dan 130 universiteiten en onderzoeksorganisaties, in de vorm van uitwisselingen, double degree-programma's en zomercursussen. De faculteit en onderzoeksactiviteiten van de universiteit zijn steeds internationaler geworden en haar studenten vertegenwoordigen nu meer dan 60 verschillende landen.

Diverse HSE University biedt het grootste aantal Engelstalige masterprogramma's in Rusland. Deze programma's variëren van openbaar beleid tot het bedrijfsleven tot gebiedsstudies en bereiden studenten allemaal voor om leiders te worden in hun gekozen vakgebied. Om de beste studenten aan te trekken, worden op verdiensten gebaseerde beurzen en stipendia toegekend aan in aanmerking komende kandidaten.

Onze faculteit, onderzoekers en studenten vertegenwoordigen meer dan 50 landen en zijn toegewijd aan het handhaven van de hoogste academische normen. Onze nieuwe structurele hervormingen ondersteunen de HSE om te internationaliseren en het baanbrekende onderzoek van onze faculteit, onderzoekers en studenten.

Campusfuncties

HSE University onderscheidt zich door haar internationaal georiënteerde, onderzoeksgedreven benadering van het hoger onderwijs. Gevestigd in het bruisende centrum van Moskou, met campussen in St. Petersburg, Nizhny Novgorod en Perm, HSE uitstekende academici op alle niveaus en omvat 40+ Engelstalige masteropleidingen en 8 Engelstalige bachelorprogramma's.

Nu een dynamische universiteit met vier campussen, is HSE een leider in het combineren van Russische onderwijstradities met de beste internationale onderwijs- en onderzoekspraktijken. HSE biedt uitstekende onderwijsprogramma's van middelbare school tot postdoctorale studies, met topafdelingen en onderzoekscentra op een aantal internationale gebieden.

  Ranglijsten

  Consequent gerangschikt als een van de drie beste universiteiten van Rusland.

  Locaties

  • Moscow

   HSE University HSE Education & Training Advisory Centre Email: [email protected] Phone: +7 495 531 0059 WhatsApp: +7 916 3118521 Room 623, 11 Pokrovsky blvd., building D, Moscow Hours: 9:30-18:00, Monday-Friday, 109028, Moscow

  • Saint Petersburg

   Kantemirovskaya Ulitsa,3A building 1, 194100, Saint Petersburg

   Vragen